- 18 Temmuz 2009
- 82.312
- 240.709
- 5.263
Güven Yalçın için de aynı tatavalae yapılmıştı sonuç ortada.Alacaklar abi bak gör (yani bir yere çakacaklar)
Mert'i boşuna almadılar
Nice 2 milyon euro verdi, fazlası da çıkmaz o vasata.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güven Yalçın için de aynı tatavalae yapılmıştı sonuç ortada.Alacaklar abi bak gör (yani bir yere çakacaklar)
Mert'i boşuna almadılar
Takmiyorlar bile olanlari, sorunu bizdemüthiş adamlar

+ Elde patlayan oyuncular ile sözleşme uzatmayı da ekleyelim (Emre Akbaba, Emre Tastemir vs.)Belki de performans düşüklüğüne bu mental sorun etki ediyor olabilir.Oynasam da kalıyorum oynamasam da!Kontrat iyileştirmesi yaptığımız herkesin elde patlaması tesadüf mü acaba
Macta kafa atip yumruk atma salakligini yapıyorsa zeki olabilir ama cok akıllı olduguda soylenemezÖyle bir salaklığı yapmaz. Çünkü böyle bir mallık sonucunda teklif veren takım geri çeker teklifini ortada kalır.
Hadi onlar yerli diyelim.+ Elde patlayan oyuncular ile sözleşme uzatmayı da ekleyelim (Emre Akbaba, Emre Tastemir vs.)
Ozan'ın Türkiye'ye dönmek isteyeceğini sanmıyorum.Ozan Kabak şuana kadar kadroda yok Schalkede, herifler 4. Maçına çıkıyor ligte. Talibi çıkmazsa kiralayalım işte
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Mental probleme sebep oluyor ve verim düşüyor gibi, aynı memur mantığı.Çalissam da kulüpteyim çalışmasam da.Hadi onlar yerli diyelim.
Ligde kaliteli yerli sayısı totalde 5 falan.
Yorumunu renkdas bu şekilde yaptığın zaman sıkıntı yok aciklaman mantikli medyanin karari degil dogru olan onemli ama diger oyuncuyumuzu da kaybetmeden cezasi verilemsi lazım ayrıca takimi yalniz birakmasi uzun bir süre bunun da cezasi olmasi lazimOlay zaten ayan beyan ortada, yaşandı bitti. Hiç olmasa diyeceğimiz türden;ben sebepleri, süreci, olası sonuçları ve benzer durumda örnekleri ortaya koydum.Demem o ki takıma ve oyuna sahip çıkan oyuncuyu gönderirsen yarın öbür gün takıma karakter koyacak oyuncu bulamazsın.Belhanda, Feguli,Donk gibi gamsizlar deyip yakinirsin.Sonra keşke sahada Sabri'ye saldıran, isyan eden Melo'nun yasini tutarsın.Sirf uysal diye takımı Emre Akbaba,Ömer Bayram gibi oyuncular ile doldurursun.O yüzden cezasını ver,oyna devam diyorum... Hatta öyle medyanın, yorumcuların gazına gelip kendi ayağına sıkan takım olmayalım.Dün mesela Sinan Engin yangın yapıyor, gönderin bunu diye.Ben affetmem vs.veriyor gazı... Halbuki kendisi BJK'de menejerken İbrahim Üzülmez takım arkadaşı İbrahim Toraman'ı "TERLİK'le döverken iki gün sonra öpüp baristiryordu.Velhasil kazın ayağa öyle değil, önce Kerem, Türk futbolu felan gerçekçi değil benim için; önce Galatasaray!
Ya belki bu dönem teklif gelmedi. Ne diye hemen salliyon yönetimeBunlar kadar aşağılık namussuz cahil bir topluluk yokdur.
İşte bunlara bu fırsatı vermeyeceksin.
Bizim başımızda biraz işi bilen adam olsaydı ilk teklif geldiğinde hemen satardı bu marcaoyu.Ama yok arkadaş iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.