Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımdan ayrılmak için kimse sahada takım arkadaşına saldırmaz arkadaşlar saçmalamayın artık lütfen ya. Çoğu yabancı medyada haber konusu oldu Marcao geceden bu yana. Böyle bi rezaletle anılmak kim ister bi transfer uğruna. Hadi onu geçtim bu adam ayrılmak istiyorum dese zaten zorla tutmaya çalışmayız..

Ayrılmak isteyen adam sözleşme mi uzatır, tovbest.. Saçma sacma yorumlar kafalat

Ozan Kabak şuana kadar kadroda yok Schalkede, herifler 4. Maçına çıkıyor ligte. Talibi çıkmazsa kiralayalım işte

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Olay zaten ayan beyan ortada, yaşandı bitti. Hiç olmasa diyeceğimiz türden;ben sebepleri, süreci, olası sonuçları ve benzer durumda örnekleri ortaya koydum.Demem o ki takıma ve oyuna sahip çıkan oyuncuyu gönderirsen yarın öbür gün takıma karakter koyacak oyuncu bulamazsın.Belhanda, Feguli,Donk gibi gamsizlar deyip yakinirsin.Sonra keşke sahada Sabri'ye saldıran, isyan eden Melo'nun yasini tutarsın.Sirf uysal diye takımı Emre Akbaba,Ömer Bayram gibi oyuncular ile doldurursun.O yüzden cezasını ver,oyna devam diyorum... Hatta öyle medyanın, yorumcuların gazına gelip kendi ayağına sıkan takım olmayalım.Dün mesela Sinan Engin yangın yapıyor, gönderin bunu diye.Ben affetmem vs.veriyor gazı... Halbuki kendisi BJK'de menejerken İbrahim Üzülmez takım arkadaşı İbrahim Toraman'ı "TERLİK'le döverken iki gün sonra öpüp baristiryordu.Velhasil kazın ayağa öyle değil, önce Kerem, Türk futbolu felan gerçekçi değil benim için; önce Galatasaray!
Yorumunu renkdas bu şekilde yaptığın zaman sıkıntı yok aciklaman mantikli medyanin karari degil dogru olan onemli ama diger oyuncuyumuzu da kaybetmeden cezasi verilemsi lazım ayrıca takimi yalniz birakmasi uzun bir süre bunun da cezasi olmasi lazim

1629200618629.webp

Marcao gidip Kaan gelse bile Luyindama'yı asla kesemez bence. Kaan'ın Alpaslan'dan bile iyi stoper olduğundan şüpheliyim ancak sağ bek oynar.

Bunlar kadar aşağılık namussuz cahil bir topluluk yokdur.
İşte bunlara bu fırsatı vermeyeceksin.

Bizim başımızda biraz işi bilen adam olsaydı ilk teklif geldiğinde hemen satardı bu marcaoyu.Ama yok arkadaş iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.
Ya belki bu dönem teklif gelmedi. Ne diye hemen salliyon yönetime

Beyler moral bozmak yok, biz Galatasarayız, bunun da üstünden geliriz.

Rakipler de farkında bir kenetlensek hepsinin yedi ceddini hallederiz.

Zamanla daha iyi olacaz.

Dun takım dönem dönem iyi sinyaller verdi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt