Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bejekeli görgüsüz kargaların en uyuz oldugum yönleri es kaza bi şampiyon olmaya görsünler hemen kafalarını kumdan çıkarırlar. Oğlum oturma organınız hala açıkta unutmayın. Olur olmaz takımı gömen, takım bölünsün diye dualar eden,atçıya burda övgüler dizenlere lafım

Durduk yere kulp bulmaya çalışmam ben,bak orda beğenenler belli..Herif arkasına destekci arıyor işte,efendi gibi sus bekle,cezası verilecek elbet..Marco nun mallığı yüzünden kendi boş boş hareketleri havada kaldı zaten,kimse dillendirmiyor.Marcao adam akıllı tepki verseydi ne diyecektin sorumada cevap alamadım..
Sanki tüm topçular besmele ile top oynuyo

Gökmen özcsn kim lan. Fanatik tinerci degil mi o

Durduk yere kulp bulmaya çalışmam ben,bak orda beğenenler belli..Herif arkasına destekci arıyor işte,efendi gibi sus bekle,cezası verilecek elbet..Marco nun mallığı yüzünden kendi boş boş hareketleri havada kaldı zaten,kimse dillendirmiyor.Marcao adam akıllı tepki verseydi ne diyecektin sorumada cevap alamadım..
zaten sorun marcaonun adam akıllı tepki vermemesi, birbirlerine el kol yapıp maçı bitirselerdi maç sonu kenara çekip sorunu hallederdin. ayrıca adamlar orda beğensin diye bi paylaşım yapmadı. soyunma odasında futbolcuların çoğu zaten tavrı koymuştur marcaoya emin ol ki bundan sonra çoğu da marcao ile oynamak istemez bundan da eminim. maç sırasında gidip babele dert yanarken bile babel suratına bakmadı adamın.

Bos bos alintiliyorsun sonra sesin cikmiyor.Adam gibi tartismayacaksin alintilama

Ben de engellisin sadece spoiler mesaji olarak görünüyor , başarısız bir trol yada burda kendine yer edinmeye çalışan bir tinercisin çok uzun zamandır benzer mesajları atıp provokasyon yaratmaya çalışıyorsun.

Engeli tekrar aktif ediyorum cevap yazmayacağım , forum ahalisi bilgilensin diye bunu buraya bırakıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimin bir sürü derdi yokmuş gibi bir de dün akşamki tatsız olay yaşandı . Marcao ne gerek vardı böyle saçmalığa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt