Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dakika bir gol bir basin da bu sene bizi rahat bırakmayacak burasi belli oldu en ufak şeyde olay üstüne olay yaratiyorlar dünkü olay olmasi gerektigi sekilde cozulur de bu fenerlisine bjk lisine noluyor Galatasaray in alacagi karar bizi baglar

kerem hem dayak yedi hem suçlu oldu bazılarına göre. ne saçma insanlar var yav
Bana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor. ? Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..

Ferro, 24 anos, central que viveu dias de glória na equipa de Bruno Lage em 2018/2019, está próximo de deixar o Benfica a título definitivo. O Dínamo Zagreb, da Croácia, pode ser a próxima etapa para o jogador tendo em conta as escassas hipóteses para jogar na equipa de Jorge Jesus. A TVI deu ontem conta do interesse do emblema croata em Ferro e A BOLA confirmou que há negociações adiantadas para a saída a título definitivo, embora ainda nada esteja fechado. Deixará o emblema ao qual chegou em 2011.

bu ferroyu da bi veremediler hea
geçen K.Paşa alacaktı

Bana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor.Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..

sakin ol rtaş sen de marcao gibi sinirli biri gibisin

Rekdaşım olması gereken bu zaten herhangi bir açıklamaya gerek yok, sence şuan idmana çıkabilir mi mümkün mü
Daha olay olduktan 10 dakika sonra aynısını yazdım.
Benim görüşüm ve beklentim de bu yönde.

Ben sadece haber kesinmiş gibi değerlendirme yapılınca bir şey mi kaçırdım diye sordum.

Gruplasmalar cogu takimda var

nacizane eskilerden bir iki denk geldigim saha ici hatirladigim gecmise dair;

yillar yillar once , real madrid hocasi *fabio capello basa gectigi donem ozelinde;
*ilk maclarin akabinde, hafizam yaniltmiyorsa 2.macin ertesinde, ozellikle *suker & *mijatovic'e verdigi ultimatom aklima geldi. *bu ikili >
takimin comezi 19luk *raul'a macta bariz bilerek pas vermiyordu. bunu capello hoca acik acik yuzlerine karsi deklare etmisti . . . sonraki donemde benzer olay yasanmadi.

*bizde de farkli donemlerde ara ara pas vermeme denkleminde ayrisma yasanmisti saha icinde, fazla ustunde durulmadi.... en meshuru benim suan hatirladigim misal *jardel donemi stadimizda bir kac kez denk gelmistim...
* yakin donemlere dair-de oldu bu tur pas vermeme konusu.

Satilmiyorsa suresiz hatta sozlesmesi bitene kadar kadro disi kalsin satiliyorsa iyi olur satilmiyorsa kadro disi Fesih edip ekmegine yag surmekte sacma olur bitsin futbol hayati .Adam kendini dusunmuyo biz mi dusunucez onu.ilk geldigi zamanlarki gibi vazgecilmez biride degil zaten.Onunr gleenden calim yiyor oyun kuracagim diye topu ayagindan yarim saatte bir cikariyor.

Çok kaale almayın bu eleman vb lerini kendi forumları yok ekşi de dar geliyor artık burda pinekliyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor. ? Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..
son yaptığı paylaşımda ne var bizi aydınlat da bilelim. durduk yere kulp bulmaya çalışmıssın sadece

Benim de pek ümidim kalmadı sezondan malesef. Gruplaşmalar bence vardı, biz yeni öğrenmiş olduk. Bu net teknik ekibe yazar. Bu güne kadar hep Fatih Terimi savundum. Kredisi bitmez bu kulüpte asla. Ama artık dün ki yaşanan olaydan sonra ben de Fatih Hocadan ümidimi kestim artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fotomac gazetesi yazari Abdurrahman Horruk Beyin goruslerini aldik Tesekkurler Abdurrahmam Bey.Harika senaryolar yaziyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt