Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.307
- 25.659
- 3.183
city maçından sonra tanganga kiralık ihtimali hiç kalmadı değil mi
:red:
:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OynayamiyorRanders maçında Nellson oynayamıyor dimi
Yok öyle bisey. Acilinden gedson halil sag kanat bekliyoruzUlan Marcao oyle bi hareket yaptinki millet transferi bile unuttu.
Valla renkdaş, Ömer, Emre A., Ozorn, Sekidika Fegh, Falcao …. ha bunlar çok dolu ve çok talipleri var işte o yüzden sıra gelmiyor ona.boş topçu 4-5 veren varsa satsınlar daha fazlası etmez zaten
Bana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor. ? Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..kerem hem dayak yedi hem suçlu oldu bazılarına göre. ne saçma insanlar var yav
Bana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor.Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..
Daha olay olduktan 10 dakika sonra aynısını yazdım.Rekdaşım olması gereken bu zaten herhangi bir açıklamaya gerek yok, sence şuan idmana çıkabilir mi mümkün mü
Mac izlemesek inanicaz .Onu geldigi ilk zamanlar yapiyordu simdi topu bi saatte ayagindan cikariyor.Marcao her maç bunun ara pasını 5 tane atıyor.
Gruplasmalar cogu takimda var
Satilmiyorsa suresiz hatta sozlesmesi bitene kadar kadro disi kalsin satiliyorsa iyi olur satilmiyorsa kadro disi Fesih edip ekmegine yag surmekte sacma olur bitsin futbol hayati .Adam kendini dusunmuyo biz mi dusunucez onu.ilk geldigi zamanlarki gibi vazgecilmez biride degil zaten.Onunr gleenden calim yiyor oyun kuracagim diye topu ayagindan yarim saatte bir cikariyor.
son yaptığı paylaşımda ne var bizi aydınlat da bilelim. durduk yere kulp bulmaya çalışmıssın sadeceBana dediysen onu,beni alıntıla, ortaya yazma.Eli kolu rahat durmadı,bir havalara girmiş belli,gözünde mi görmüyor. ? Marcao adam akıllı tepki verse ne diyecektin ? Kimse keremi suçlamıyor kavga olayında ama o son yaptığı paylaşım ortalığı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz..
Fotomac gazetesi yazari Abdurrahman Horruk Beyin goruslerini aldik Tesekkurler Abdurrahmam Bey.Harika senaryolar yaziyorsunuz.Benim de pek ümidim kalmadı sezondan malesef. Gruplaşmalar bence vardı, biz yeni öğrenmiş olduk. Bu net teknik ekibe yazar. Bu güne kadar hep Fatih Terimi savundum. Kredisi bitmez bu kulüpte asla. Ama artık dün ki yaşanan olaydan sonra ben de Fatih Hocadan ümidimi kestim artık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi