Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super lig’de 65 mac 52 gol
Galatasaray’da 43 mac 25 gol

mbaye_diagne_yeni_39bb5_800.jpg
enteresan bi adam, düzgün saç stili yapınca oynamaya başlıyor. saç stilini değiştirirse tekrar hemen kovmak lazım

Hoşçakal Martin Linnes, güzel video paylaşmış çok profesyonel futbolcu hiç çeneni açmadı ve her zaman elinden geleni yaptı 👏

Marcao ozru dilemis,kapansin artik mevzu.burdaki herkes gül bahcesinde büyümüş herhal.ickili ickili evin camlarını indiren,evdeki butun eşyaları camdan atan bi babaya sahit oldum,butun mahallenin izledigi.7 aylik hamile haliyle duvari cikip yapma diyen bi kadin gordum.o adami evinden atmadi ailesi,borclarini da ödüyor yillardir.marcao abisini yitirmisti sanirim,tamamen psikolojik durumu.kimbilir ne hissediyor su an?hayatta hersey olur.yumruk yumruga kavga edip,ertesi gun birbirinin kicini yalayan kardesler var pismanliktan.niyeyse boyle tuhaf bi sekilde yaklaşayım dedim meseleye.marcao da bu ailenin bi parcasi.neyse

Felipe Melo bu takımda iz bırakmakla kalmadı bir simge haline geldi. O ruh bambaşka bir şeydi. 100 milyonluk takım yap belki de o ruhu yakalayamazsın. Marcao’ nun önce böyle bir ruh koyması lazımdı. Melo Sabri’yi saha içinde paramparça edebilirdi ama yapmadı. Adam da bir kere Galatasaray ruhu vardı ama Marcao bunu taşıyamadı. Ayrıca Boss Marcao’suz çok daha iyi performans veriyor. Yetişkin prime bir Luyindama Mbappe sever. O yüzden derhal gönderilmeli Marcao.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt