- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 harf var 2 sinde toplampapağan muhabirler gedson ve halil ismindeki 10 harfi ezberlemişler 1 hafta susmazlar artık
iki tane l var 2 kere mi ezberlesin bir l yi11 harf var 2 sinde toplam
enteresan bi adam, düzgün saç stili yapınca oynamaya başlıyor. saç stilini değiştirirse tekrar hemen kovmak lazımSuper lig’de 65 mac 52 gol
Galatasaray’da 43 mac 25 gol
![]()
Marcao'yu savunmayın.Ekonomik kriz diye de ağlamayın . Böyle bir olayda ince düşünmeyeceksin kalemi kıracaksın
Satmam istiyor bildigim kadariyla ama denenebillir. 2+12 verip piyasadi cikarsa alinip satiöma mantiginda. Ama bu cocukda var birsey stuttgarta gitti küme düsdü takim, yillarin schalkesi küme düstü, liverpoola gitti adamlar gecen sozon cok kötü sezon gecirdi.Ozan'ı kiralamaz mı bize Schalke
Marcao artık kardeşimiz değil mi
3 dakikadır 2. İ harfini arıyorum Emreiki tane i var 2 kere mi ezberlesin bir i yi

2 tane l varmış bir harf 2 taneydi bende i dedim barışa çaktırma3 dakikadır 2. İ harfini arıyorum Emre![]()
![]()
Allah aşkına söylesin biri ismini değiştirsin
Sssshhh2 tane l varmış bir harf 2 taneydi bende i dedim barışa çaktırma![]()

sacha nın gazi olması yakındır
4 5 tane alev makinesiyle girişip 2 günde halledilir. İşçilere yövmiye ve yemek (döner, lahmacun, pide) verirsin. Makineler de ucuz. 3 5 bine mis gibi olur. Dedik dedik dinletemedik.