Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemiyorum Halit, Taylan fena değil ve yavas yavas oturmaya başladı.

Rekabet iyidir boş ver, kazanan Galatasaray olur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
He olurda Gedson gelmesse(İnşallah gelir) Berkan-Taylan ikilisi idealdir. Gedson gelmesse büyük kayıp olur onuda söyleyelim.

Bizim kadromuz uzun vaadede daha iyi yerlere gelecektir ama eğer Jimnastik Kulübü Batshuayi'yi de alırsa net önümüze geçiyor.

Larin zaten çok formda bi sezon geçirmişti ve kanatta oynamaya alıştı. Ghezzal performansını sürdürürse yine büyük katkı verir. Teixeira balon çıkabilir ama biraz katkı verirse yeterli olur. Batshuayi yine süper ligin çok üzerinde. Vidayla Rosierle Souzayla evet çok yaşlılar ama yarın maç olsa önümüzde favori çıkarlar.

O yüzden bu sezon için çok gazlanmadan beklentileri düşük tutmak lazım. 23-24 yaş ortalamasıyla oynayacağız, önemli olan sezon içinde gelişim gösterebilmemiz.

cicaldauyu oynamadan yedek yazıyoruz hepimi çocuk birde döktürüyormuş, hani videolardaki topçu öyle bu takımda yedek kalacak kalibrede değil. İzlemek lazım birkaç maç.

FSCB Tanase ile sözleşme yenilemiş. İlk sene 240.000 (20k aylık) Euro ikinci sene 360.000 (30k aylık).

Morutan'ı alırsak 1 milyondan hesaplayanlar vardı maaşını. Morutan'a maaş olarak maksimum 450k-500k para verilir. Elalem Kendi topçusunu Doktor maaşına oynatıyor avrupada.

Kerem bu sene de böyle giderse minimum 10m euroya satilir avrupaya

Berkan keza öyle, minimum 7-8m euro olur gibi

Taylan da biraz kıpırdasa bu sezon 8-9m euroya cikar

Boey 2 maçtır takımın en iyilerinden o da bu sezon değerini 3-4 kat arttirir bence, min 5-6m euro’ya ulasir bonservisi

Marcao’nun zaten TM değeri şu an bile 12m, bu sene de ayni ivmeyle gitse 13-14m euroya cikar

Nelsson ayni sekilde o yasta o tecrübe, daha goremedik ama bu sezon sampiyon olursak en az 10m euroya yükselir değeri

Cica’yi daha goremedik ama aldigimiz fiyatin altina düsecegini zannetmiyorum, 6-7m euro olur bonservisi

Gedson’u da alabilsek takimda neredeyse ilk 11’de 6-7m euro altında bonservisi olan 2-3 kisi kalacak

Mo biraz kipirdasaydi ona da 8-9m euro diyorduk başlarda gerçi ama simdi bonservisini bile almayi düsünmüyoruz, bu isler belli olmuyor ama yukarıda soylediklerim tamamen sampiyon olmamız kosuluyla gecerli

Bu sene es kaza sampiyon olup CL’ye gidebilirsek acayip bi kadro degerine ulasiriz 2 seneye

Kerem bu sene de böyle giderse minimum 10m euroya satilir avrupaya

Berkan keza öyle, minimum 7-8m euro olur gibi

Taylan da biraz kıpırdasa bu sezon 8-9m euroya cikar

Boey 2 maçtır takımın en iyilerinden o da bu sezon değerini 3-4 kat arttirir bence, min 5-6m euro’ya ulasir bonservisi

Marcao’nun zaten TM değeri şu an bile 12m, bu sene de ayni ivmeyle gitse 13-14m euroya cikar

Nelsson ayni sekilde o yasta o tecrübe, daha goremedik ama bu sezon sampiyon olursak en az 10m euroya yükselir değeri

Cica’yi daha goremedik ama aldigimiz fiyatin altina düsecegini zannetmiyorum, 6-7m euro olur bonservisi

Gedson’u da alabilsek takimda neredeyse ilk 11’de 6-7m euro altında bonservisi olan 2-3 kisi kalacak

Mo biraz kipirdasaydi ona da 8-9m euro diyorduk başlarda gerçi ama simdi bonservisini bile almayi düsünmüyoruz, bu isler belli olmuyor ama yukarıda soylediklerim tamamen sampiyon olmamız kosuluyla gecerli

Bu sene es kaza sampiyon olup CL’ye gidebilirsek acayip bi kadro degerine ulasiriz 2 seneye

hayal gormeyelim ltf

Kerem Aktürkoğlu evladım benim. Takımdaki tek sorumluluk alıp adam geçmeye çalışan ara pas atan isteyen topçumuz. Allah nazarlardan saklasın. Kesinlikle sağ açıkta daha yaratıcı oynuyor. Soldan içeri dalması mı sağda asiste yönelik oynaması mı deseler sağ açık derim.

Muriç işi yalan gibi; muhtemelen maaştan dolayı vazgeçtik.

Sayın "FUTBOL PROFESÖRÜ" şenol amcamızın aslında ne kadar futbol cahili olduğunu bir kez daha kanıtladığın için teşekkürler KEREM AKTÜRKOĞLU.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt