Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer falan yok. Icimizden halledecegiz. Gördunuz arda asist feg gol atti

Aga Harbiden saka gibisin Millet yapinca Adamlar ne guzel pazarliyorar ya helal olsun diyorsunuz.Biz yapinca Eyvah Kalacak gibi diyorsunuz yok boyle bisey vallahta billahta yok
Feghouli'nin durumu başka Gedson başka...

Başkan bile çıkıp söyledi bedava bırakacağız dedi gibi bir şey. Bu saatten sonra neyin pazarlaması ;)

Ben zaten hocanın açıklamalarından kaldığını anladım. Sıkıntım ondan.

En azindan conference lesgue gruplarindayiz

Gedson, Kerem, Halil, Muhammed bu 4 oyuncuya inaniyorum. Avrupa'da iyi is yapacaklar.

çalımcı, çabuk bir adam gelmeli

muriç, morutan gibi adamlar bence aradığımız adamlar değil. çabukluğa da ihtiyacımız var. zaten ağır çekim oynuyoruz. topu hızlandıramıyoruz bari hızlı sürelim.

şu maçta st. johnstone karşısında yine hiç adam eksiltemedik. arkaya yalnızca verkaçlarla sarkabildik ki bunu man city bile sürekli yapamıyor

bireysel yetenek şart.

topu alıp karşısındaki adama korku salacak kanat oyuncusu şart.

Aklın yolu bir.Çöp anadolu klüplerin yetersiz defansları karşısında debelenip duruyoruz.Böyle fark yaratacak hızlı oyuncu olduğu zaman çöplerin foyası ortaya çıkıyor.

Ne kadar yabancı gönderebilirsek gönderelim.

Marcao - liyundama out
Kaan- tanganga in
Yerli kaleci
Yabancı kaliteli 2 orta saha
Yabancı kaliteli 2 kanat

Böyle bir kadroda zaman zaman sol bekde ömere bile kabulüm olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadas bu scout ekibi yillardir yetenekli bir yerli kaleci bulamadi, nasil yapiyor bunlar islerini? Su ismailin kaleci olmadigini anlamak icin futbolu yalayip yutmaya gerek yok ki birak kaleci olmayi karpuzcu olamaz.

Alt liglerde veya avrupada gercekten su capsizlar dan daha iyi yerli kaleci yokmu yani? Yillardir süper ligin en kalitesiz yerli kalecisi bizde oluyor, muslera uzun bir sakatlik yasadi sampiyonluktan olduk, neden cünkü arkasinda bekleyen kovanin tekiydi, bu sene gene aynisi olsa bunun hesabini kim verecek?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ kanat şarttı feghouli her türlü o boşluğu kapatacak kalitede de aklı bizde mi ki

Benim asıl garibime giden bir anda diagneci olduk bu adam hep aynıydı forvetteki kurban seçimi değiştirilince değerli oldu adam iyi mi :D

Hoca acilen oyunculara kızmayı bırakmalı. Bırak ardamlar futboldan zevk alsınlar

gaLAtAsrAy sOn 40 MaCtA 4 gAliBIyEt alDi…….. son bulur artik umarim.
Görelim bakalim besiktasi SL 6 macta kac puan toplayacak.

Muric Morutan Kerem

Mohamed

Bu dörtlü çok değişik bir şeyler yapabilirdi aslında.

Her maç rakip 10 kişi pynama ihtimali var.

Tamam kısa kalıyor takim ama teknik olarak fena olurdu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt