- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun topu gönderen Muric
Dünkü maçtan
Feghouli'nin durumu başka Gedson başka...Aga Harbiden saka gibisin Millet yapinca Adamlar ne guzel pazarliyorar ya helal olsun diyorsunuz.Biz yapinca Eyvah Kalacak gibi diyorsunuz yok boyle bisey vallahta billahta yok
İkisi hatta üçü de bizim oyuncumuz değil. :red:Gedson, Kerem, Halil, Muhammed bu 4 oyuncuya inaniyorum. Avrupa'da iyi is yapacaklar.
Gedson, Kerem, Halil, Muhammed bu 4 oyuncuya inaniyorum. Avrupa'da iyi is yapacaklar.
çalımcı, çabuk bir adam gelmeli
muriç, morutan gibi adamlar bence aradığımız adamlar değil. çabukluğa da ihtiyacımız var. zaten ağır çekim oynuyoruz. topu hızlandıramıyoruz bari hızlı sürelim.
şu maçta st. johnstone karşısında yine hiç adam eksiltemedik. arkaya yalnızca verkaçlarla sarkabildik ki bunu man city bile sürekli yapamıyor
bireysel yetenek şart.
topu alıp karşısındaki adama korku salacak kanat oyuncusu şart.
adam iyi oynar da ondan korkuyor arda yedek kalmasın diye..hoca,barış alperi transfer ettigimizi unuttumu acaba bu tarz hazırlık maclarında oynatması lazımdı
1 değil 2 yaratıcı oyuncu lazımşu kreatif kanat işi Gedson kadar elzem.Takimda herkes düz oyuncu. 15 dakikalık feg performansı bile çölde su gibi geliyor.
Çok mu zor iyi bir kreatif oyuncu anlayamiyorum