Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende farkina vardim bisey diyecektim sonra millete Kus diyemezsin tartismalari yasamk istemedigim icin alinti yapmadim.
Böyle iğrenç şeyler yazabilmek için sadece FT düşmanı olmak yetmez zaten , on yıldır bu forumdayım bu kadar midemi bulandıran bir post okumamıştım , bir Galatasaraylı bu kadar alçalmaz.

Böyle iğrenç şeyler yazabilmek için sadece FT düşmanı olmak yetmez zaten , on yıldır bu forumdayım bu kadar midemi bulandıran bir post okumamıştım , bir Galatasaraylı bu kadar alçalmaz.
Raporla renktaş. Kendini yorduguna değmiyor, zira cevap bile vermez yazan.

GSC yine merhametli yüzünü gösterdi. Aramıza dönen herkese tekrar hoşgeldin diyorum

Galatasaray taraftarı küfürsüz bir şekilde anmama adına kendimi zorladığım bu tipleri sevindirmemeli.

Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.

Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.

Galatasaray taraftarı küfürsüz bir şekilde anmama adına kendimi zorladığım bu tipleri sevindirmemeli.

İti çakalı sevindirip bu krizi kadro zaafiyetine ve maddi zorluğa dönüştürmeye gerek yok. Yönetim Kerem'i inka edip, barıştırmalı. MArcao'ya da hem kadro dışı hem de para cezası verilmeli. Hatta sosyal sorumluluk cezası da verilebilir ekstra olarak.
Federasyon'un verdiği ceza bitince 1-2 maç daha oynatılmaz. Sonra yavaş yavaş alır formayı. Tabi o sırada unutulur gider..

Bjklilerin sahte duyarlılıkları kadar irrite eden bir şey yok, bunların bu tavırlarını pandemi başladığında derbiyi seyircisiz oynatmak için nasıl çırpındıkları aklıma geliyor da çok küçük camia çok...

Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.

Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.
Bunlar reklama ihtiyacı olmayan, her an göz önünde bulunan kişiler. Forumda ise Marcao üzerinden fevri çıkış yapan arkadaşların konu hakkında kimin ne istediğini görmesi adına paylaşma gereği duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt