Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.144
- 21.121
- 2.233
Tam 2 senedir basta Fatih Terim olmak uzere disariyla kavga veriyoruz. Simdi de Marcao krizi cikti. Her ligin basinda sahaya degil disariya odaklaniyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar reklama ihtiyacı olmayan, her an göz önünde bulunan kişiler. Forumda ise Marcao üzerinden fevri çıkış yapan arkadaşların konu üzerinden kimin ne istediğini görmesi adına paylaşma gereği duydum.
Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.
Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.
Üstad bu olay özelinde paylaşılması daha doğru değil mi? EN azından kimin ne olduğunu görüyoruz. Bir kaçını görmüştüm fakat bazılarını bende yeni gördüm. Düşmanımızı bilelim
oha hemen sat morutan gedson al ozanı kirala yolumuza bakalım
Söyleminiz genel manada doğru fakat Ahmet Sarılar isimli arkadaşın da beyan ettiği üzere Marcao üzerinden kendi içimizde daha fazla ayrışma yaşamama ve aleyhimize iş görme namına tetikte bekleyen kimselerin safını güçlendirmeme adına kimin ne olduğu tekrar bilinsin istedim.Bu adamları tanımayan, takip etmeyen sayısız kişi olduğuna eminim, bir çok kişi de bu paylaşımları ilk defa görmüştür burada.
Marcao konusuna gelince dün de yazdım sözleşme feshedilme ihtimali yok, isterlerse sabaha kadar havlasınlar.
Eğer Marcao'nun bir daha Galatasaray formasını giymesini istemeyen varsa da bu kendi görüşüdür, it köpeğin bunu isteme amacı farklıdır o görüşe sahip olanınki farklıdır. Kimse Galatasaray oyuncusunu değersizleştirmek istemez, sonuçta taraftar gidip demedi Marcao'ya git kafa at diye.
Taraftarı her mevzuda öne atmaktan vazgeçelim, ben Arda Turan'ın 1 dk dahi Galatasaray formasını giymesini istemiyorum mesela, belki benim gibi bunu isteyen Beşiktaşlılar falan vardır, onlar öyle düşünüyor diye ben öyle düşünmemeli miyim yani?
Neyse konu çok dağıldı, bu tip adamları(!) paylaşmayın lütfen.
Transfer planlamamızı ne kadar sabote etti bu durum acaba merak ediyorum. Yeni bir stoper düşünülüyor mu vs gibiTFF yarın kaç maç ceza aldığını açıklayacak, muhtemelen maç öncesi.
Bu akşama kadar Marcao ile resmi hesaptan süresiz kadro dışı kaldığına dair duyuru gelecektir.
Transfer planlamamızı ne kadar sabote etti bu durum acaba merak ediyorum. Yeni bir stoper düşünülüyor mu vs gibi