Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam 2 senedir basta Fatih Terim olmak uzere disariyla kavga veriyoruz. Simdi de Marcao krizi cikti. Her ligin basinda sahaya degil disariya odaklaniyoruz.

Bunlar reklama ihtiyacı olmayan, her an göz önünde bulunan kişiler. Forumda ise Marcao üzerinden fevri çıkış yapan arkadaşların konu üzerinden kimin ne istediğini görmesi adına paylaşma gereği duydum.

Bu adamları tanımayan, takip etmeyen sayısız kişi olduğuna eminim, bir çok kişi de bu paylaşımları ilk defa görmüştür burada.

Marcao konusuna gelince dün de yazdım sözleşme feshedilme ihtimali yok, isterlerse sabaha kadar havlasınlar.

Eğer Marcao'nun bir daha Galatasaray formasını giymesini istemeyen varsa da bu kendi görüşüdür, it köpeğin bunu isteme amacı farklıdır o görüşe sahip olanınki farklıdır. Kimse Galatasaray oyuncusunu değersizleştirmek istemez, sonuçta taraftar gidip demedi Marcao'ya git kafa at diye.

Taraftarı her mevzuda öne atmaktan vazgeçelim, ben Arda Turan'ın 1 dk dahi Galatasaray formasını giymesini istemiyorum mesela, belki benim gibi bunu isteyen Beşiktaşlılar falan vardır, onlar öyle düşünüyor diye ben öyle düşünmemeli miyim yani?

Neyse konu çok dağıldı, bu tip adamları(!) paylaşmayın lütfen.

Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.

Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.

Üstad bu olay özelinde paylaşılması daha doğru değil mi? EN azından kimin ne olduğunu görüyoruz. Bir kaçını görmüştüm fakat bazılarını bende yeni gördüm. Düşmanımızı bilelim

Kerem de bizim futbolcumuz, Marcao da bizim futbolcumuz. Hatası olan varsa yönetim, teknik ekip halleder. At ağızlı insanların tepkileri bizim için değersizdir. Iki etkileşim için sosyal medyada gereksiz duyar kasan Galatasaray taraftarları da farklı bir karar halinde yönetim ve hocaya mı sallayacaklar?

Üstad bu olay özelinde paylaşılması daha doğru değil mi? EN azından kimin ne olduğunu görüyoruz. Bir kaçını görmüştüm fakat bazılarını bende yeni gördüm. Düşmanımızı bilelim

Medyada Galatasaray düşmanı olmayan kişi hemen hemen yok üstat, Marcao da onlar için iyi reyting aracı oldu tabii ki çıkıp bu fırsatı değerlendirip algı oluşturacaklar.

Ama keser döner sap döner gün gelir o keser bugün fırsatçılık yapanlara girecektir.

GÜNAYDIN GSC GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN

marcaoya 12m teklif falan diyorlar gram inanmıyorum doğruluğuna ama inşallah gerçektir

TFF yarın kaç maç ceza aldığını açıklayacak, muhtemelen maç öncesi.

Bu akşama kadar Marcao ile resmi hesaptan süresiz kadro dışı kaldığına dair duyuru gelecektir.

Bu adamları tanımayan, takip etmeyen sayısız kişi olduğuna eminim, bir çok kişi de bu paylaşımları ilk defa görmüştür burada.

Marcao konusuna gelince dün de yazdım sözleşme feshedilme ihtimali yok, isterlerse sabaha kadar havlasınlar.

Eğer Marcao'nun bir daha Galatasaray formasını giymesini istemeyen varsa da bu kendi görüşüdür, it köpeğin bunu isteme amacı farklıdır o görüşe sahip olanınki farklıdır. Kimse Galatasaray oyuncusunu değersizleştirmek istemez, sonuçta taraftar gidip demedi Marcao'ya git kafa at diye.

Taraftarı her mevzuda öne atmaktan vazgeçelim, ben Arda Turan'ın 1 dk dahi Galatasaray formasını giymesini istemiyorum mesela, belki benim gibi bunu isteyen Beşiktaşlılar falan vardır, onlar öyle düşünüyor diye ben öyle düşünmemeli miyim yani?

Neyse konu çok dağıldı, bu tip adamları(!) paylaşmayın lütfen.
Söyleminiz genel manada doğru fakat Ahmet Sarılar isimli arkadaşın da beyan ettiği üzere Marcao üzerinden kendi içimizde daha fazla ayrışma yaşamama ve aleyhimize iş görme namına tetikte bekleyen kimselerin safını güçlendirmeme adına kimin ne olduğu tekrar bilinsin istedim.

Ulan Marcao hem oyunun geriden kurulması için takımın en önemli dişlisiydi, hem de hırsıyla takımı ateşleyen ruh katan tek oyuncumuzdu.
Evet savunmada dengesiz hareketleri vardı ama onlar da olmasa PSG, Real Madrid seviyesinde olurdu zaten ki Pepe yıllarca oynadı Real Madrid'te.
Kolay harcamamak lazım. Zira özellikle hücuma katkı anlamında yerine başka oyuncu bulmak kolay değil.

Transfer planlamamızı ne kadar sabote etti bu durum acaba merak ediyorum. Yeni bir stoper düşünülüyor mu vs gibi

Benim düşüncem 10+ teklif gelmezse Marcao kalacaktır, olayın unutulması için bekleyeceğiz ama 10 maç falan ceza verilirse gidip sözlü savunma yapmalı genelde hukukta bu iyi niyet göstergesidir ve cezayı ciddi oranda azaltır, 5 maça kadar düşebilir, böyle olursa en azından MT arasından sonra yavaş yavaş oynamaya başlar, 10 maç ceza yer ve onanırsa devre arasına kadar fayda sağlayabilme şansımız azalır.

Sağolsun bizi çıkmaza sürükledi, futbolcularımız her seferinde piyangodan bir şey çıkartıyor.

boş soru;

benfica geldi dedi ki, kardeşim biz gedson'u takımda tutmak istiyoruz fakat eğer sen marcao+5-10m verirsen, biz bu teklifi mutlulukla kabul ederiz

şöyle bi karşı teklife cevabınız ne olur? 5-10m arası bi para isteyecekler marcaonun üstüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt