Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Watford'da topçuya benzeyen tek adam o, 35 de bonservis vermişlerdi.walla eger bunlar gerceklesirse, kusursuz bir donem gecirmis olacaz, ve elmas yonetimi harbiden iyi is yapmis olacak.
Sarabiayi bende cok istiyorum, tam aradimiz kan ama bence ulkeye gelmek istemez o.
watford dan Ismailla Sarr olabilir mi acaba
Watford'da topçuya benzeyen tek adam o, 35 de bonservis vermişlerdi.
Niye olsun
Tövbe. Sen yinede öyle birsey deme renkdasUmarım bu kolpaya inanmıyorsunuz?
Allah bir dese şüpheye düşerim bu dedi diye.
Birde utanmadan bana yönetimden gelen haber bu diyor. Lan yönetim seni kim olduğunu bilmiyordur.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Haklısın renktaş, Allah affetsin.Tövbe. Sen yinede öyle birsey deme renkdas
1. Adam kronik sakat değil, farklı yerlerinden sık sakatlanan biri; ikisi farklı şeyler,O kadar da değil renkdaş, oynadığı pozisyon için fazlasıyla kafası yukarda ve soğuk kanlı.Hatta çoğu ofansif oyuncudan daha fazla ayaklarına hakim.
Box to box için bence ligimize gelen ender yeteneklerden.
Sakat olmasa zaten ligimize yolu düşmezdi .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mali yonden oyle elbet ama sportif olarak 1 santraforla sezon bitmez vallahGitseler de keşke yaşasak. Brüt 15 m euro var orada.
Sen bu işten anlıyosun renkdaşGedson direkt takimin cehresini degistiriyor
Soyle bir istatistik varmi bilmiyorum ama mesela rakip sahada yerlestigimizde donen toplarin hepsini topluyor cocuk tekrar atak imkani sunuyor bunu ben bizde uzun zamandir gormuyordum genelde kalemize atak olarak donuyordu o toplar futbol sezisi ve zekasi cok iyi nerede duracagini iyi biliyor
Mac icinde sikistigimizda topla ileriye dribling yapiyor
Tum takimin direncini arttiriyor cigersiz bir topcu
Gedsonun bir diger muthis ozelligi ki bence bu cok cok onemli ve bizde fark yaratmasini saglayan paslarini aralara atiyor duz pas atmiyor direkt rakibi eksiltiyor boyle
Bizim gibi kirilgan takimlar icin nimet nimet
Bjk macini akliniza getirin bjkli topculari illalah ettirdi o ara paslariyla josefle atiba neye ugradigini sasirdi ikili uclu preslerini kirip durdu oylece
Jedsin-Berkan ikilisi ligin acik ara hemde baya bi acik ara en iyi ortasahasi olur
Onun icin jedsin bizim icin sadece bir futbolcu degil takimin tek basina %50si oluyor gecen sene bunu bize kanitladi
Güzel özet, sahipsiz top reis kendisi. Berkan’la ikisini düşünemiyorum bunaltırlar karşı takımı.Gedson direkt takimin cehresini degistiriyor
Soyle bir istatistik varmi bilmiyorum ama mesela rakip sahada yerlestigimizde donen toplarin hepsini topluyor cocuk tekrar atak imkani sunuyor bunu ben bizde uzun zamandir gormuyordum genelde kalemize atak olarak donuyordu o toplar futbol sezisi ve zekasi cok iyi nerede duracagini iyi biliyor
Gedsonun bir diger muthis ozelligi ki bence bu cok cok onemli ve bizde fark yaratmasini saglayan paslarini aralara atiyor duz pas atmiyor direkt rakibi eksiltiyor boyle
Bjk macini akliniza getirin bjkli topculari illalah ettirdi o ara paslariyla josefle atiba neye ugradigini sasirdi ikili uclu preslerini kirip durdu oylece
Jedsin-Berkan ikilisi ligin acik ara hemde baya bi acik ara en iyi ortasahasi olur
Onun icin jedsin bizim icin sadece bir futbolcu degil takimin tek basina %50si oluyor gecen sene bunu bize kanitladi
Emre Kaplan acaba hangi dilde konuşmuş Rui Costa ile.
Türkiyede gazetecilik ne kolay lan, iyi para kazanıyor mu bunlar, bende bu işe girim. Cok serin hikaye yazarım ve destekli sallarım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Muhammed - Halil - Oğulcan kötü üçlü değil. O denklemdeki sonuç bu santrafor hattı.Mali yonden oyle elbet ama sportif olarak 1 santraforla sezon bitmez vallah![]()
Yarın gel scout olarak işe başla hacı.Gedson direkt takimin cehresini degistiriyor