Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.962
- 14.895
- 2.623
Draxler , Sarabia, Shaqiri’den biri bizi düşse ama bu dönemde bu maliyetlerle imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne gitmicek gibiBu arada transfer konusundaki tahminimi yazayım, %70 süreç bu şekilde olacaktır. Ama söyleyeyim tahmin bu.
Halil
Gedson
Kaleci
Sağ kanat
Morutan
+2 gurbetçi yerli
Planlama bu şekilde.
Halil ve Gedson için her şey ok, Halil belki bonservisle, Gedson opsiyonlu alınacaktır. Gedson olmazsa ya orta saha alınır ya sağ kanat, bence ikisi birden olmaz.
Sağ kanat hakkında fikrim yok ama son günlerde fırsat oluşacaktır, gönül Sarabia ister ama çok zor.
Morutan için son günlerde cüzi bedelle transfer gerçekleşebilir, gerek iç gerek de kanatta kullanılabilmesi önemli. İşlenirse bence çok büyük potansiyel.
2 gurbetçi yerli de Halil'in durumuna göre forvet ve muhtemelen bek olacaktır, isim hakkında bilgim yok dediğim gibi tamamen tahmin.
Gidenler kim olur?
James, Sekidika, Falcao, Diagne, Babel. Babel belki emin değilim. Son dk Yedlin sürprizi de olabilir yerli sağ bek gelirse.
Yemisim siniri hayatinda bir daha o para etmeyecek oyuncu maliyeti sifir gibi birsey hemen sat gitsin ama ben inanmiyorum bu teklife8 milyon Euro veren varsa satmazlarsa adam değiller.
Diagne giderse 2.forvetimiz kim olacak renkdasDiagne'ye güvenen yolda kalır, umarım 4-5 bonservise satılır.
Sezon ortası yapar manyaklığını yine ortada kalırsın.
Zerre kadar güvenilecek biri değilDiagne'ye güvenen yolda kalır, umarım 4-5 bonservise satılır.
Sezon ortası yapar manyaklığını yine ortada kalırsın.
Halil.Diagne giderse 2.forvetimiz kim olacak renkdas
Halil icin cok para istiyorlar yoksa yerli oldugundan dolayi istiyorum bende . 5 milyona biraksalar iyi olur.Yav orada kaç tane adam yazdım, skor yükü dağılacaktır Halil oynarsa.
Kerem'in 10+ gol atacağından şüphemiz yok herhalde düzenli oynarsa, sağ kanada da ona göre adam alınır. Morutan ve Bay'ın a 5er gollük katkısı olacaktır, Cica vs de var.
MM her taraftan beslenir zaten o yapıda.
Yüksek maliyetli santrafor almak yerine gider Halil'i alırım ben açıkçası.
Mane, Salah mevzusu değil takım kurgusunu kurarsan ilerdeki adamın oynatan bir oyuncuysa sınırlı gol katkısını kabul edebilirsin.
Geçen sene bizde 9 golden fazla atan yoktu, en çok gol atan 2 takımdan biri olduk unutmayalım.
Flamengoya gideceğini okumuştumBerkan... Gedson
...... Parreira
Manu yolluyormus saf 10 no cocuk premier ligde birsey yapamaz da turk ligini sallar
Yerli oyuncuya nedense 5 6 milyon euro vermemizi doğru bulmuyorum.bu tff biz para harcadıgımız an yerli sınırı kalkacak gibi geliyorHalil.
5ten fazla vermeyiz.Halil icin cok para istiyorlar yoksa yerli oldugundan dolayi istiyorum bende . 5 milyona biraksalar iyi olur.
Diagne ligde 30 gol atmışken ve 2 yaş gençken bile ciddi bir bonservis veren olmamıştı, İngiltere’de 3 gol attı diye de vermezler. Kalan 2 senelik sözleşmesi süresince faydalanmak daha mantıklı artık