Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Draxler , Sarabia, Shaqiri’den biri bizi düşse ama bu dönemde bu maliyetlerle imkansız

Forvet olarak ortasahada uclu oynayacaksak forvetin aboubakar tarzi olmasi lazim takimi oynatacak bir forvet lazim veyahut teknik bir futbolcu misal halil

Mm ilk geldiginde takimida oynatiyordu ligi salladi zaten ne olduysa o kirmizi kartdan sonra oldu o 6 maclik buhrana girdik onsuz

10 nolu oynarsak falcaoda is yapar babelde diagnede forvetde
Iyi bir 10 no olmasi lazim ama

Misal
Çikoyu begenmedim (futbolcu ozelligi olarak insallah ilk maci diyedir) ama diagneye yakin oynamasi 10 no olarak diagneyi nasil rahatlattigini gorduk gecen mac

Bu arada transfer konusundaki tahminimi yazayım, %70 süreç bu şekilde olacaktır. Ama söyleyeyim tahmin bu.

Halil
Gedson
Kaleci
Sağ kanat
Morutan
+2 gurbetçi yerli

Planlama bu şekilde.

Halil ve Gedson için her şey ok, Halil belki bonservisle, Gedson opsiyonlu alınacaktır. Gedson olmazsa ya orta saha alınır ya sağ kanat, bence ikisi birden olmaz.

Sağ kanat hakkında fikrim yok ama son günlerde fırsat oluşacaktır, gönül Sarabia ister ama çok zor.

Morutan için son günlerde cüzi bedelle transfer gerçekleşebilir, gerek iç gerek de kanatta kullanılabilmesi önemli. İşlenirse bence çok büyük potansiyel.

2 gurbetçi yerli de Halil'in durumuna göre forvet ve muhtemelen bek olacaktır, isim hakkında bilgim yok dediğim gibi tamamen tahmin.

Gidenler kim olur?

James, Sekidika, Falcao, Diagne, Babel. Babel belki emin değilim. Son dk Yedlin sürprizi de olabilir yerli sağ bek gelirse.
Diagne gitmicek gibi

Oğulcan'ın lisansı çıksın madem anlaşmışız
Bir de CAS'a başvurmaktan bahsediyorduk. Madem anlaşacaktık niye bunu söylediler

Hy fix menu yapiyor. Dun marcaoya 8m teklif bugun taylana 8m teklif getirecek

Hoca gedson ve Halil in durumuna göre farklı bir sistem ile saha ya çıkabilir.

------------------muslera—-------------------
Boey----nelsson-----lyundama----pva
--------------------Taylan (berkan)---------
--------------gedson------------------------------
----------------------------cicu---------------------
-------kerem--------------------------------------
--------------------------------------Halil-------
---------------diagne (Muhammed)------

Kanatları boey ve pva ya bırakarak hücum yönüne göre asimetrik bir taktik uygulayabilir. Bilmiyorum aklımdaki sistemi burada doğru bir şekilde aktarabilecek miyim size?

Yav orada kaç tane adam yazdım, skor yükü dağılacaktır Halil oynarsa.

Kerem'in 10+ gol atacağından şüphemiz yok herhalde düzenli oynarsa, sağ kanada da ona göre adam alınır. Morutan ve Bay'ın a 5er gollük katkısı olacaktır, Cica vs de var.

MM her taraftan beslenir zaten o yapıda.

Yüksek maliyetli santrafor almak yerine gider Halil'i alırım ben açıkçası.

Mane, Salah mevzusu değil takım kurgusunu kurarsan ilerdeki adamın oynatan bir oyuncuysa sınırlı gol katkısını kabul edebilirsin.

Geçen sene bizde 9 golden fazla atan yoktu, en çok gol atan 2 takımdan biri olduk unutmayalım.
Halil icin cok para istiyorlar yoksa yerli oldugundan dolayi istiyorum bende . 5 milyona biraksalar iyi olur.

Diagne ligde 30 gol atmışken ve 2 yaş gençken bile ciddi bir bonservis veren olmamıştı, İngiltere’de 3 gol attı diye de vermezler. Kalan 2 senelik sözleşmesi süresince faydalanmak daha mantıklı artık

Halil icin cok para istiyorlar yoksa yerli oldugundan dolayi istiyorum bende . 5 milyona biraksalar iyi olur.
5ten fazla vermeyiz.

3e alıp 2 sene oynatmadıkları adamı 10a satmak istiyorlarsa devre arası müşteri ararlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt