Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene sözleşmesi kalmış diagnryi satsak 3’e alamaz mıyız

Ben de öyle düşündüm ama 6 falan isteniyormuş.

Ben de öyle düşündüm ama 6 falan isteniyormuş.
Bilemedim fazla gol sayısınada ulaşamamış o paralar eder mi meçhul lakin world-class potansiyel sezdim bu oğlanda alabilirsek piyango vururuz

Gedsonda tek umidim rui costanin fatih hocaya simdi size verirsem benden hesap sorarlar cunki soyle soyle teklifler var (baskanin bjk teklifini ustune basa basa soyleminden onu anladim %50 icin 7,5, 15 milyonluk teklif demek, lillede teklif sunmus onlarda okadardir muhtemelen)

Transfer sezonunun sonunu bekleyin ben size ozaman veririm demis olabilitesi (fatih hocanin rahatligi gedson konu oldugunda)

Jesusun istediginide dusunmuyorum, istese 10 dakikada olsa oynatirdi

12 milyona o isi son hafta bitirecegiz insallah

Not: rui baskan oldu diye benficalilar mutsuz sonucta secilmedi atandi oraya, muhtemelen sorgulaniyordur baskanligi ve rahat hareket edemiyordur
15 milyonluk teklif varken 12ye bize verse sorgularlar

bunun da piyasası var reis Frankfurt, hertha berlin falan filan izliyor dahasi da vardır tabii ki.
Sanırım 17 yaşındaki oyuncuyu getiremiyoruz. Yanlış biliyor olabilirim kayseride ki çocuktan öyle kaldı aklımda. Ayrıca bu yaştaki bir çocuk sözleşme son senesi ise ve izleyen kulüpler varsa birisine bonservis siz gitme durumu da olabilir. Yani atı alan Üsküdarı geçmiş olabilir.

Sanırım 17 yaşındaki oyuncuyu getiremiyoruz. Yanlış biliyor olabilirim kayseride ki çocuktan öyle kaldı aklımda. Ayrıca bu yaştaki bir çocuk sözleşme son senesi ise ve izleyen kulüpler varsa birisine bonservis siz gitme durumu da olabilir. Yani atı alan Üsküdarı geçmiş olabilir.
18 olmuş çocuk

bunun da piyasası var reis Frankfurt, hertha berlin falan filan izliyor dahasi da vardır tabii ki.
Valla anlaştığımız falan söyleniyodu benimkiside temmeni biraz böyle herifleri son günler alabiliyosun işte bi şekilde 1 senesinin kalması önemli bi koz mesela haugede böyle idi 7-8 konuşuluyodu 4’e aldı milan neticede haland keza onunda galiba 1 sene kalmıştı sözleşmesi 4’e aldı salzburg bonuslarla falan 8’e çıktı o ayrı keşke şöyle herifleri 18 inde tutup kolundan getirsek haland içimde bir ukte kaldı

Necati geçen dedi galiba bildiğin adamı canlı izlemişler zamanında herifin kulübüylede anlaşma aşamasına gelmişiz lakin cash 4 m olmadığı için kaptırmışız maalesef

Gedson olmuyorsa Dieng veya harrouiden birine çökmek lazım direk

Muslera
Sacha Victor Marcao Pwa
Taylan
Cicaldau Berkan Harroui
Diagne Halil

böyle bişey yapabiliriz aslında

Valla anlaştığımız falan söyleniyodu benimkiside temmeni biraz böyle herifleri son günler alabiliyosun işte bi şekilde 1 senesinin kalması önemli bi koz mesela haugede böyle idi 7-8 konuşuluyodu 4’e aldı milan neticede haland keza onunda galiba 1 sene kalmıştı sözleşmesi 4’e aldı salzburg bonuslarla falan 8’e çıktı o ayrı keşke şöyle herifleri 18 inde tutup kolundan getirsek haland içimde bir ukte kaldı

Necati geçen dedi galiba bildiğin adamı canlı izlemişler zamanında herifin kulübüylede anlaşma aşamasına gelmişiz lakin cash 4 m olmadığı için kaptırmışız maalesef

falcao malcao gibi yatalak yüzsüzleri atabilsek takımdan anasını bile satar herkesi alırız

Ah Marcao ah, dertli başımıza ekstra dert oldun.
Hicbirsey olmaz 5 mac ceza yer biraz kendine gelir zaten son maclar iyi degildi millet calim manyagi yapti bunu

Hoca ve baskan sahip cikti hele hoca sever boyle adamlari meloyuda kimseye yedirmedi

1 haftaya herkes unutur zaten Turkiyede gundem saniyelik degisiyor
Deprem oluyor 200 kisi oluyor o bile 2 gun konusulup unutuluyor

Gedson ve Halil icin eylul ayi beklenecek

Ikisi disinda bir Sag kanat transferi olur bence eylul ayina kadar ve yerli alternatif olabilecek genc oyunculara bakilir 1-2 tane

Burda önemli olan takim dan ayrilmasi gereken oyuncular var ve bunlar nezaman ayrilacak

Feghouli Belli ki zorluk cikariyor Eger ayrilmazsa maasinda indirime gitmek zorunda bir sekilde Bunu cözmek gerekiyor

Falcao ve babel ayrilabilir sorun etmezler,ayni sekilde diagne’ye teklif geldigi anda ayrilir zaten iki defa kiralik gitti herhangi bir sorun cikarmadan gitti

Simdilik transfer de sessiz olmamizin sebebi buyuk ihtimal ayrilmasi gereken oyuncularin hala takim da olmalari cunku limit sikintisi da olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt