- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuz değilki bu herif?
fena bi herif
1 sene sözleşmesi kalmış diagnryi satsak 3’e alamaz mıyızUcuz değilki bu herif?
6 yada 8m euro bu kardeşimiz yanlış hatırlamıyorsam1 sene sözleşmesi kalmış diagnryi satsak 3’e alamaz mıyız
1 sene sözleşmesi kalmış diagnryi satsak 3’e alamaz mıyız
Abartı gibi yav nelsonu bile 7’e aldık pl piyasasıda varken max 4 tür bu herif6 yada 8m euro bu kardeşimiz yanlış hatırlamıyorsam
Bilemedim fazla gol sayısınada ulaşamamış o paralar eder mi meçhul lakin world-class potansiyel sezdim bu oğlanda alabilirsek piyango vururuz# Wahid Faghir
💎 WAHID FAGHIR 💎 Doğum Tarihi -> 29 Temmuz 2003 Uyruk -> Danimarka Boy -> 1,85 Oynadığı Mevki -> Santrafor Oynadığı Takım -> Vejle BK ⚠️ Sözleşme Süresi -> 31 Aralık 2022 ⚠️ 💸 Güncel Piyasa Değeri -> 3.00 mil. €💸www.gscimbom.com
Ben de öyle düşündüm ama 6 falan isteniyormuş.
bunun da piyasası var reis Frankfurt, hertha berlin falan filan izliyor dahasi da vardır tabii ki.Abartı gibi yav nelsonu bile 7’e aldık pl piyasasıda varken max 4 tür bu herif
Burda nistelroy muhabbeti dönmüştü sanırım bunun için. Videosunu yeni izledim. Pek 18 gibi değil bu bildiğin 25-26 gibi olgun oynuyor.Abartı gibi yav nelsonu bile 7’e aldık pl piyasasıda varken max 4 tür bu herif
Sanırım 17 yaşındaki oyuncuyu getiremiyoruz. Yanlış biliyor olabilirim kayseride ki çocuktan öyle kaldı aklımda. Ayrıca bu yaştaki bir çocuk sözleşme son senesi ise ve izleyen kulüpler varsa birisine bonservis siz gitme durumu da olabilir. Yani atı alan Üsküdarı geçmiş olabilir.bunun da piyasası var reis Frankfurt, hertha berlin falan filan izliyor dahasi da vardır tabii ki.
Dertlenme yav hayırlısı böyledir belki. Sezon ortasında da yapabilirdi. Şimdi en azından belki de satma şansımız varAh Marcao ah, dertli başımıza ekstra dert oldun.
18 olmuş çocukSanırım 17 yaşındaki oyuncuyu getiremiyoruz. Yanlış biliyor olabilirim kayseride ki çocuktan öyle kaldı aklımda. Ayrıca bu yaştaki bir çocuk sözleşme son senesi ise ve izleyen kulüpler varsa birisine bonservis siz gitme durumu da olabilir. Yani atı alan Üsküdarı geçmiş olabilir.
Valla anlaştığımız falan söyleniyodu benimkiside temmeni biraz böyle herifleri son günler alabiliyosun işte bi şekilde 1 senesinin kalması önemli bi koz mesela haugede böyle idi 7-8 konuşuluyodu 4’e aldı milan neticede haland keza onunda galiba 1 sene kalmıştı sözleşmesi 4’e aldı salzburg bonuslarla falan 8’e çıktı o ayrı keşke şöyle herifleri 18 inde tutup kolundan getirsek haland içimde bir ukte kaldıbunun da piyasası var reis Frankfurt, hertha berlin falan filan izliyor dahasi da vardır tabii ki.
Valla anlaştığımız falan söyleniyodu benimkiside temmeni biraz böyle herifleri son günler alabiliyosun işte bi şekilde 1 senesinin kalması önemli bi koz mesela haugede böyle idi 7-8 konuşuluyodu 4’e aldı milan neticede haland keza onunda galiba 1 sene kalmıştı sözleşmesi 4’e aldı salzburg bonuslarla falan 8’e çıktı o ayrı keşke şöyle herifleri 18 inde tutup kolundan getirsek haland içimde bir ukte kaldı
Necati geçen dedi galiba bildiğin adamı canlı izlemişler zamanında herifin kulübüylede anlaşma aşamasına gelmişiz lakin cash 4 m olmadığı için kaptırmışız maalesef
Hicbirsey olmaz 5 mac ceza yer biraz kendine gelir zaten son maclar iyi degildi millet calim manyagi yapti bunuAh Marcao ah, dertli başımıza ekstra dert oldun.