Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hicbirsey olmaz 5 mac ceza yer biraz kendine gelir zaten son maclar iyi degildi millet calim manyagi yapti bunu

Hoca ve baskan sahip cikti hele hoca sever boyle adamlari meloyuda kimseye yedirmedi

1 haftaya herkes unutur zaten Turkiyede gundem saniyelik degisiyor
Deprem oluyor 200 kisi oluyor o bile 2 gun konusulup unutuluyor
Çok doğru bir post.

Ligin 7-8. Haftası oynar. Hepsi unutulur gider.

Ayrıca Luyindama'nin sözleşme uzatma ihtimali belirdi bu sayede.

Marcao-Nelsson-Luyi-Alpaslan-Kaan gayet başarılı bir stoper rotasyonu bence.

SON DAKİKA - Benfica Başkanı Rui Costa: "Gedson Fernandes için kimseyle anlaşmadık. Gedson, Benfica'dan ayrılmayacak." (A Spor/Emre Kaplan)

Olmuyorsa artık başka oyuncu alalım turşusunu kursunlar ama BJK teklif yapıyorsa da uyanık kalalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Kaplan denilen şahsa 5 dakika önce neredeydin diye sor bir şey söyleyemez boş haber

bir tane driblingçi, hızlı adam gelmeli takıma

kanat oyuncularımız rakip görünce topa basıp geri dönüyor. çalım atma cesareti gösterebilen sadece kerem var ama o da beceremiyor.

mevcut kadromuzla biraz sağlam duran hiç bir rakibi açamayız. ligde giresun gibi feghouli'yi savunma arkasına kaçıracak başka takım yok.

walla eger bunlar gerceklesirse, kusursuz bir donem gecirmis olacaz, ve elmas yonetimi harbiden iyi is yapmis olacak.

Sarabiayi bende cok istiyorum, tam aradimiz kan ama bence ulkeye gelmek istemez o.

watford dan Ismailla Sarr olabilir mi acaba
Haftasonu kuponu yatırdı I.Sarr donunda sallar burayi. Imkani yok gelmez en az 20 çekerler. Adamların hücum planindaki tek adam. Her ara pas ona gidiyor

Morutan 3m olayi dogruysa direk alalım. Becali paralari indirip kaçacak gibi duruyor. Kaçmadan toplayalim

Bu baseldeki Eray Türk statüsünde sayılıyor mu? Ona da sulanabiliriz gibi. Ben 2 tane yerli beklenmedik isim bekliyorum

Renktaş, Rumen sempatizanı olmak kötü mü? Eşim Rumen, merak ettim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Tabiki kotu degil esin rumen olmasada kardesim ben morutanin gelmesini cidden istiyorum, bu yeni jenarasyon hagiyi ghezzal gibi biri falan saniyor, tanimiyorlar dediklerinide anlamiyorlar malesef, bende dunyanin yukselen ulke takimlarinda oyanayan oyunculari destekliyorum sonucta performans olarak farkli ingiliz italyan Alman altyapisinda yetisen oyuncular ama ben elimizdeki butce ve mevcut tr sartlari nedeniyle rumen oyuncu riskine girilme taraftariyim...onu demek istedim yanlis anlasilma olduysa kusura bakma oyle milliyetci bir bakisim yok irk temelli , takimimiz kazansin degeri artsin dilegim o

Bize net sorumluluk alabilecek yaratıcı bir kanat lazım. Gerektiğinde skor katkısı verecek ama ilk işi atmaktan ziyade attiracak olan bir adam. Feg misal eski halinde daha çok atan bir tarzdaydı yavaşlayınca o özelliği gitti. Babel keza bencilliginden belli atmayı seven adam bjk kariyerinde de o özelliği öne çıktı. Onyekuru da böyleydi. Ben bu sebeple veto edildiğini düşünüyorum.

Hoca forvetsizlikten dolayi skor katkısı aldığı adamlarla geçen sene devam etmeye çalıştı ama elde patladı. Eski kafa yapısındaki oyuncu yapisina dönecek gibi ya da dönmeyi istiyor gibi hissediyorum.

Engin,Riera,Rodrigues gibi adamlar beklenmedik skor katkısı yaninda asist olarak da takimi rahatlatmislar.

O sezonlara bakiyorsun Selçuk harici asist yükünü bu tarz oyuncular çekmiş. Şimdi bakiyorsun prime selçuk gibi asist yükü çekecek bir adam sayamiyoruz. Ee hal böyle olunca da ya orta sahadaki herkesin en az 5 6 asist katkisi vermesi lazım biri vermediğinde ekstra bir adamin kanat olur forvet olur bunu yerine getirmesi lazım. Bu olmayinca da skor üretemiyorsun. Öyle böyle ligi götürmeye kısır oyuna ceviriyorsun işi.
Yapilacak iş basit ama doğru oyunculari bulmak zor işte

676FC23C-BAE2-496A-B939-C46D43ABBB37.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt