Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santraforlar tarz üzerinden değil takım yapısı üzerinden değerlendirilmeli.

Liverpool Firmino ile EPL şampiyonu oldu, örnek uç olabilir ama bolca gol kaçıran sahte forvet oldu hep.

O 3lüde atan da var oynatan da, defansif katkı veren de, yerine göre kullanırsın.

Babel, Falcao ve Diagne bu hatta girince şampiyonluğa oynayan takım için yeterli olmuyor ek olarak. Biri ruh hastasının teki diğeri 10 maç oynamıyor bir diğerinin de hobisi futbol oynamak.

Kanat Forvet sistemli bir üçlü olmadıkça ileride yetersiz bana kalırsa. Keza al gülüm ver gülüm oynadığımızı hesaba katınca. Firmino vari adamlar kaleye sırtı dönük top almaya geldiğinde, kanatlar forvetvari içeri kat ediyorlar, bir anda çifteye evrilmiş yapı çıkıyor ortaya. Takım yapısı da müsait değil bizde buna. En azından Diagne kalmalı. MM, Diagne ve Halil çok şahane olur. Oynatacağın sisteme göre Halil de oynar aksi role yatkın MM de yeri geldiğinde.

BJK fiyat yükseltmek için giriyor bu işlere, Ghezzal ve Rosier’in intikamını alıyor jimnastikçiler.

Dün Gedson PSV maçında 1 dakika bile süre alamadı ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı bu Benfica denen dallama takımın neden salmıyor Gedson'u hatta yine Florentino da var takımda kaderi Gedson'la aynı olan

şaka maka tinerciler çok sağlam takım kurdu at hırsızınında iyi oynatacağından pek şüphe yok cl ihtiyarları yormazsa ligi götürürler gibi

Aslında bize hem Gedson hem Florentino lazım. Tek 6 numara ile sezona girdik yine. Gedson olmazsa Florentino’yu verseler bari

Fernandes için BJK yakın gazeteciler transferin bittiğini yazmaya başladılar
Portekiz kaynaklı haber sitelerinde aynı durum mevcut

Marcao'nun bu yanlışı Luyindama'ya olumlu yansayacak gibi duruyor sorumluluğu alıp toparlanma süresini hızlandırır artık.

Luyindama kendine gelirse ligin en iyi stoperidir.
nelsson luyindamanın yanında küçük kaldığı için defansın sorumluluğu luyindamada olacaktık ve özgüveni artacaktır. luyindamanın performans artışına göre belki devre arasında marcaoyu göndermeyi düşünebilirler.

Sallayın gedsonu başka adammı yok , takıldık yine bozuk plak gibi. Eksiğimiz nereyse gidin başka oyuncu alın gelin.

Gedson'un 8taşa kaptırılması rezalet olur. Yönetim beceriksizliği olur. Yönetime olan güvenimi sıfıra indirir. Lakin olacağını düşünmüyorum bu işin, Türkiye'ye gelirse bize gelir diye tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt