Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.012
- 40.795
- 3.413
Here we go nun önune ah shit yazmayi unutmus admin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben başlıyorum:
musleragelecekler: daramy, irfancan, gedson ve halil.
irfancan
boey nelsson marcao PVA
(yedlin luyindama alpaslan ömerB)
gedson taylan berkan
(emreK cicaldau aytaç akbaba arda)
daramy mustafa kerem
feghouli/oğulcan - diagne/halil - babel/barış
gidecekler: falcao, jesse, ozorn, omar.
14 yabancı
limite uydurabilirsek, efsane kadro :/
tek imkansız transfer daramy bence. diğer 3'ü (gedson-halil-irfancan) gayet olabilir.
Hmm watford sitesinden baktım orada da rakam geçmemişler ama zorunlu opsiyonda belirtmemişleryok abi sadece yasaklı kaynak ve diğer muhabirler kiralama ücretinde ortak yazmışlar 1 milyon diye
the atletic zorunlu 7,5 girdi diye haberler dönüyordu dünHmm watford sitesinden baktım orada da rakam geçmemişler ama zorunlu opsiyonda belirtmemişler
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fabrikada hasta galatasaraylı abiyle birbirimize sus işareti yapıyoruz şakasında bile insan deliriyor marcoyu çok iyi anladım
zaten onu alamazdık reis ya boş kalmasın diye öylesine yazmıştım. bayağı merak ediyorum sağ öne kimi alacağız diye. belki de yukarıda yazdığım gibi sağ kanat almayıp, 4-2-3-1'in 2'lisini taylan-berkan yapıp, mustafanın arkasındaki 3'lüyü gedson-cic-kerem yapar hoca belli olmaz.heaaa..... ben de bugünkü maç için dedin sandım yaw....... bide şu daramy bi yere gitmiş 10+ milliona
bence de reis, hatta america bile yeniden seçime gitmeli öyle bir şey olursa.Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.
3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.
Bir de sanki başka adam yokmuş gibi alternatifi de yok Gedson hazretlerinin.
3 ay bir oyuncunun peşinden koşuyorsun sonra da rakibine kaptırıyorsun skandal iş olur ne derseniz deyin.bence de reis, hatta america bile yeniden seçime gitmeli öyle bir şey olursa.
kutlama yapma gibi bir maksadım yoktu üstat.
Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.
3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.
Bir de sanki başka adam yokmuş gibi alternatifi de yok Gedson hazretlerinin.
watford'u küme düşüreceğiz inş
bu konu ile ilgili birinci ağızdan @Keramettin TANRIVERDİ 'den bilgi almak ister misin? kendisi duyum değil, bilgi verir.3 ay bir oyuncunun peşinden koşuyorsun sonra da rakibine kaptırıyorsun skandal iş olur ne derseniz deyin.