Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nöbette muhteşem üçlüden giden olmaması beni ziyadesiyle üzmüş bulunmakta

muslera
(irfancan)

boey nelsson marcao pva
(yedlin luyi alpaslan ömer)

taylan berkan
(aytaç)
gedson cicaldau kerem
(emreK akbaba barış)

mustafa
(halil)​

böyle de olabilir.

ben başlıyorum:

muslera
irfancan

boey nelsson marcao PVA
(yedlin luyindama alpaslan ömerB)

gedson taylan berkan
(emreK cicaldau aytaç akbaba arda)

daramy mustafa kerem
feghouli/oğulcan - diagne/halil - babel/barış
gelecekler: daramy, irfancan, gedson ve halil.
gidecekler: falcao, jesse, ozorn, omar.

14 yabancı

limite uydurabilirsek, efsane kadro :/

tek imkansız transfer daramy bence. diğer 3'ü (gedson-halil-irfancan) gayet olabilir.

heaaa..... ben de bugünkü maç için dedin sandım yaw....... bide şu daramy bi yere gitmiş 10+ milliona

fabrikada hasta galatasaraylı abiyle birbirimize sus işareti yapıyoruz şakasında bile insan deliriyor marcoyu çok iyi anladım

heaaa..... ben de bugünkü maç için dedin sandım yaw....... bide şu daramy bi yere gitmiş 10+ milliona
zaten onu alamazdık reis ya boş kalmasın diye öylesine yazmıştım. bayağı merak ediyorum sağ öne kimi alacağız diye. belki de yukarıda yazdığım gibi sağ kanat almayıp, 4-2-3-1'in 2'lisini taylan-berkan yapıp, mustafanın arkasındaki 3'lüyü gedson-cic-kerem yapar hoca belli olmaz.

Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.

3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.

Bir de sanki başka adam yokmuş gibi alternatifi de yok Gedson hazretlerinin.

Gedson'u Beşiktaş alırsa erken seçime gidilip başkan değişeceğiini düşünüyorum. Terim ve Elmas'ın kredisi biter. Bu kadar bir oyuncunun peşinden koş rakibin alsın.

3 ay bir adamın peşinden koşup adamı alamamak Gs tarihinin en büyük başarısızlığı olur.

bence de reis, hatta america bile yeniden seçime gitmeli öyle bir şey olursa.

Altrnatif kadroları kurarken, emreT'in de gitmesiyle, PVA'nın pure sol bek yedeği rakamla 0, yazıyla sıfır. İlk yedeği Ömer Bayram gözüküyor ki kendisi sol bek değil malumunuz.

Biz bu tip eksiklere "Görünmez Eksikler" yani "Invisible Ninja" diyoruz. Peki biz kimiz, bize "futboldan hayvan gibi anlayan insanlar cemiyeti" diyebilirsiniz.

Sanırım nasıl ki bir diğer görünmez eksiğimiz, Muslera'nın yedeği bir yerli kaleci ise, PVA'nın da arkasını doldurmalıyız bence.

kalu beladan beri en büyük skandal olur diye güncelleyelim hatta. terim'in kredisi ne alaka bitiyor o da araya kaynayıvermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt