Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
En mantıklı iş Morutan her türlü 10no da oynayabiliyor. Gedson ve Morutan uzun yıllar sonra bu kadar orta saha alternatifimiz olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğan,irfan can göz önündeki alternatifler.İkisi de olur rengim ama kalede Muslera varken zor gelmeleri. Bu yuzden özellikle savunma bölgesine as kadroya yazılacak yerli şart bu kuralda. Alparslan'la falan olmaz.Doğan Alemdar için bence biraz bütçeyi zorlamak lazım
Mesela 3+Sekidika+%10-15 teklif edilebilir
Bize gelmeden 25m degeri varmis adamin.3 sene önce 30 milyona alınan, 2 sene önce 18 milyon opsiyon konan Seri bugün 2 milyon anca ediyor. Sözleşmesi bitmese de daha fazla veren çıkmaz. Futbolda isim transferin ne kadar önemsiz olabildiğini gösteren bir veri. O yüzden son sene performansı kötü ama isimli oyuncu transferine hep karşıyım.
Kondisyonun rakiple hiç alakası yok psv ye bizde kendi sahamızda bekledik adamlar kostu bizde dün diri gözüktük ilk macta da 10 kisi fena değildik kadro kalitesiyle kondisyon cok farklı seyler genc oyuncularla daha diri oldugumuz ortada.Kondisyon rakip takıma karşı belli olur. Koşmayan, kendi sahasında bekleyen, şut çekmek için bile atak yapmayan bir takıma karşı kondisyonun ne kadar iyi olabilir ki? Üstelik Arda Feg Taylan sonradan giren Babel gibi statik oyuncular sahadaydı
Baz alınacak bir rakip yok dediğin ekip senin Ligi'nde sana karşı kapanan çoğu takımdan daha iyi defans yapan daha sert ve fizikli bir takım sadece ofansif olarak zayıflardıBunu göremeyen yalnızca ben miyim ? Dün baz alınacak bir rakip yoktu sahada. Hücumda da öyle ahım şahım bir oyun yoktu 4 gole rağmen. Hayalimdeki ve ligin geneline baktığımızda kilidi açacak orta saha bu değil. İkisinden birisi oynamamalı.
Gedson +10 numara fazla luks olur.Gedson,10 numara,Morutan,Halil ve İrfan Can veya Doğan Alemdar. Biz bu sene kaleci sıkıntısı çekecez belli oldu. Fatih,İsmail ve genç kardeşimiz berbat.
Ben açıkcası geleceklerini düşünüyorum Muslera'nın son sözleşmesi belkide bundan sonra kaleyi devralacaklarını bilerek geleceklerDoğan,irfan can göz önündeki alternatifler.İkisi de olur rengim ama kalede Muslera varken zor gelmeleri. Bu yuzden özellikle savunma bölgesine as kadroya yazılacak yerli şart bu kuralda. Alparslan'la falan olmaz.
Newcastle United is close to signing Carles Perez on from €10m Roma . #NUFC #Roma
(via @tvdellosport)
NUFC kaynakları bu teklifi yalanlamış. Willock’a odaklandıkları için parayı oraya harcayacaklarmış. Paylaşmamın nedeni 10 milyona Perez’i bırakacakmış Roma. Konuşuluyordu, belki bizim listemizdedir.

Bence ikisini alma ihtimalimiz yoktur.En mantıklı iş Morutan her türlü 10no da oynayabiliyor. Gedson ve Morutan uzun yıllar sonra bu kadar orta saha alternatifimiz olacak
Bu sene Onyekuru ısteyipde gelemediBen Gs'a kiralık olarak gelip de, tutup ve kalmak istedikten sonra bir sonraki sezon gelmemiş topçu görmedim. bir şekilde geliyor gelmek isteyen topçu. Gedson da Halil de gelecektir.