Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan Alemdar için bence biraz bütçeyi zorlamak lazım
Mesela 3+Sekidika+%10-15 teklif edilebilir
Doğan,irfan can göz önündeki alternatifler.İkisi de olur rengim ama kalede Muslera varken zor gelmeleri. Bu yuzden özellikle savunma bölgesine as kadroya yazılacak yerli şart bu kuralda. Alparslan'la falan olmaz.

3 sene önce 30 milyona alınan, 2 sene önce 18 milyon opsiyon konan Seri bugün 2 milyon anca ediyor. Sözleşmesi bitmese de daha fazla veren çıkmaz. Futbolda isim transferin ne kadar önemsiz olabildiğini gösteren bir veri. O yüzden son sene performansı kötü ama isimli oyuncu transferine hep karşıyım.
Bize gelmeden 25m degeri varmis adamin.

bir senede adami bitirmisiz :ROFLMAO::D:ROFLMAO:

Gedson,10 numara,Morutan,Halil ve İrfan Can veya Doğan Alemdar. Biz bu sene kaleci sıkıntısı çekecez belli oldu. Fatih,İsmail ve genç kardeşimiz berbat.

Kondisyon rakip takıma karşı belli olur. Koşmayan, kendi sahasında bekleyen, şut çekmek için bile atak yapmayan bir takıma karşı kondisyonun ne kadar iyi olabilir ki? Üstelik Arda Feg Taylan sonradan giren Babel gibi statik oyuncular sahadaydı
Kondisyonun rakiple hiç alakası yok psv ye bizde kendi sahamızda bekledik adamlar kostu bizde dün diri gözüktük ilk macta da 10 kisi fena değildik kadro kalitesiyle kondisyon cok farklı seyler genc oyuncularla daha diri oldugumuz ortada.

Bunu göremeyen yalnızca ben miyim ? Dün baz alınacak bir rakip yoktu sahada. Hücumda da öyle ahım şahım bir oyun yoktu 4 gole rağmen. Hayalimdeki ve ligin geneline baktığımızda kilidi açacak orta saha bu değil. İkisinden birisi oynamamalı.
Baz alınacak bir rakip yok dediğin ekip senin Ligi'nde sana karşı kapanan çoğu takımdan daha iyi defans yapan daha sert ve fizikli bir takım sadece ofansif olarak zayıflardı

Senin dediğin olaya gelirsek öyle eskisi gibi saldır Allah saldır top oynamıyoruz artık olay da burda pozisyon oyunu pas oyunu oynuyoruz ve bunun için yetenekli akıllı isimler lazım aynı zaman da çok uzun zaman alan idmanlar lazım oyuncuların alışması lazım biraz zaman tanımak lazım takıma ve hocaya ligin 10. Haftasında yeni oyun şablonumuz oynayacağımız oyun sitilini daha rahat görürüz gibi

Gedson Morutan Halil ve bide genc turk kaleci lazım biz basarılı oluruz.

Morutan yıllık 500k'ya oynar. Maaş açısından elimizi çok rahatlatır. Bonservisini 6-6,5 bandına çekebilirsek direkt yapılsın yatırım.

Ama ben Gedson, Halil ve Morutan'ın aynı anda olacağını sanmıyorum.

3 kulüp de satış yapmak istiyor. 3'ünü birden bonservisle alamayız. Gedson 2+8 diyorlar ama Benfica da kiralamak istemiyor diye duyuyoruz. Halil'in en azından kiralık + seneye opsiyonlu olması lazım.

Mo'nun bonservisi alınmayacaksa şu kadroyu gormek isterim acikcasi

Muslera
Boey - Nels - Marcao - PVA
Cica - Berkan - Gedson
YARATICI10
Kerem - Halil​

Gedson,10 numara,Morutan,Halil ve İrfan Can veya Doğan Alemdar. Biz bu sene kaleci sıkıntısı çekecez belli oldu. Fatih,İsmail ve genç kardeşimiz berbat.
Gedson +10 numara fazla luks olur.

Savunma kaleci zaten yabanci . Yerli oyuncu lazim.
Gedson
Berkan
Taylan
Cicaldau
Bunlarin 4ude ilk 11i zorlicak topcular.

Aytac
Emre kilinc
Emre Akbabada alternatif

Bunun yanina ekstra topcu harbi luks olur.

Gedson + morutan + Halil + yedek kaleci bence yeterli olur.

Doğan,irfan can göz önündeki alternatifler.İkisi de olur rengim ama kalede Muslera varken zor gelmeleri. Bu yuzden özellikle savunma bölgesine as kadroya yazılacak yerli şart bu kuralda. Alparslan'la falan olmaz.
Ben açıkcası geleceklerini düşünüyorum Muslera'nın son sözleşmesi belkide bundan sonra kaleyi devralacaklarını bilerek gelecekler

Ben Gs'a kiralık olarak gelip de, tutup ve kalmak istedikten sonra bir sonraki sezon gelmemiş topçu görmedim. bir şekilde geliyor gelmek isteyen topçu. Gedson da Halil de gelecektir.

Newcastle United is close to signing Carles Perez on from €10m Roma . #NUFC #Roma

(via @tvdellosport)

NUFC kaynakları bu teklifi yalanlamış. Willock’a odaklandıkları için parayı oraya harcayacaklarmış. Paylaşmamın nedeni 10 milyona Perez’i bırakacakmış Roma. Konuşuluyordu, belki bizim listemizdedir.

Maaşına baktım, net 2 m € alıyormuş.

Başka oyuncunun böyle istatistikleri olsa adı çöpe çıkar.Evet iyi oyuncuda Gedson 10 milyon üstü bonservis neye göre normal geliyor çoğunuza hiç daha önce bonservisle transferi yokken.50 milyonluk çıkış maddesi konunca 12-15 ler ucuz geliyor sanırım.
1628846584127.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt