Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.497
- 26.305
- 2.083
Demek bu listeye Mostafa da dahil oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalecimizin türk olmamasının dezavantajlarını yaşıyoruz. kerem'i oynatmaya mecbur kalıyoruz. en önemli mevkilerde taylan ve berkan'ı oynatmaya mecbur kalıyoruz.
taylan ve berkan'dan oluşan bir ortasaha beceri anlamında eksik kalıyor. en fazla ikisinden 1'i oynamalı.
galatasaray'ın daha kaliteli ortasahalara ve kanatlara ihtiyacı var.
nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum ama bizim en az kaliteli ortasahaya ve 2 net kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Doğru yav güya yapılanma diyolar bide hala feg falcao babel gibi adamları görüyoz sahada faydalarıfa yokkiYapılanma mı
Gidenler sadece kiralık oyunculardı
Onun haricinde aynı yıkık ekip hepsi ile devam üzerine ödül olarak kapı gibi sözleşmeler hediye edildi
Yapılanma dedikleri buysa keşke hiç yapmasalardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle yersen yapılanma. Kiralıklar gitti elde yine çöpler kaldı. Birini bile yollayamadık daha ve bu gidişle de yollayabilecek gibi değiliz. Enkaz var resmen kimse görmüyor farkında değilYapılanma mı
Gidenler sadece kiralık oyunculardı
Onun haricinde aynı yıkık ekip hepsi ile devam üzerine ödül olarak kapı gibi sözleşmeler hediye edildi
Yapılanma dedikleri buysa keşke hiç yapmasalardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle yersen yapılanma. Kiralıklar gitti elde yine çöpler kaldı. Birini bile yollayamadık daha ve bu gidişle de yollayabilecek gibi değiliz. Enkaz var resmen kimse görmüyor farkında değil
Bilmiyorum benim mi çok beklentim düşmüş ama oynanan oyuna ve skora hiç şaşırmadım hatta yenilme ihtimalimizin olduğunu düşünüyordum. Açıkçası iyi bir oyun anlayışımız yok hoca sadece 2019 sezonunun ikinci yarısında yaklaşık 8 haftalık bir dönemde iyi bir futbol planı ortaya koydu ama ondan sonra hiçbir oyun istikrarımız olmadı. Fatih hoca'ya olan inancım baya azaldı ama mevcut transferlerimizi düzenli oynatabildiğimiz ve kadronun oturduğu durumda oynatacağı futbolu ve oyun planını merak ediyorum. Eğer mevcut transferlerle de iyi bir oyun planı ve şekli oluşturamazsak benimde inancım kalmayacak açıkçası.
Almayalım artık stoper felan,gömmeyelim paraları daha fazla;gerekirse Alparslan oynasın ama orta saha ve kanat oyuncusu alalım artık.Yoksa sezon çöp olacak, Emre Akbaba, Kerem felan 11 çıkıyor sahaya.Yakinda Arsenal taraftarı gibi"spend spend spend"yazacağım ama orta saha ve kanat oyuncusuna.Kaan Ayhan'ı alalım bari kanatta yabancı kullanma opsiyonumuz olur. Kerem ile koca sene geçmez. Çocuğa yazık olur, bize yazık olur.
Morutan için fiyat düştüyse gidin alın bir şeyler yapın
Hoca ne istediğini kendi de bilmiyorBu arada keremin golünden önce mostafa 2 kişiyi birden oyundan düşürdü ardından asistini yaptı yahu diagne ne zaman yaptı şöyle klas bi hareket.Hoca resmen komple forvet olacak bi herifi yedi resmen ya illa orta sahaya kadar gelip top mu dağıtması gerekiyo defans mı yapması gerekiyo hoca ne bekliyon bu adamdan
Haland bile yapmıyo yav bunları
Demek bu listeye Mostafa da dahil oldu
Aynen öyle yersen yapılanma. Kiralıklar gitti elde yine çöpler kaldı. Birini bile yollayamadık daha ve bu gidişle de yollayabilecek gibi değiliz. Enkaz var resmen kimse görmüyor farkında değil