Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak Marcao başımıza bela olacak diyordum ummadığım şekilde oldu.

Kerem kendini toparlamazsa iddia ediyorum o da bela olacak.
kerem o kadar da değerli bir konumda değil

hata yapmaya devam ederse kayseri'de düşme mücadelesi verirken bulur kendini.

yokluktan değerli görünüyor

Şahsen marcao ile olan birlikteliğimizin bence sonuna geldik takımda kalsa bile kafası sahada olmayacaktır bu yüzden iki tarafta zarar görecek o yüzden en kısa zamanda en az zararla vedalaşmalıyız kerem’e gelince bu şımarık tavırlarında ısrar ederse yerini bay’a kaptıracaktır en yakın zamanda

Marcaoya laf ettimde şu bakış hayra alamet değil marcao saflarına geçeceğim gibi yavaştan valla bu herif öncedende bu itici hareketlerde bulunuyo ise marcao tilt olmuştur ve son maç patlamıştır zati o hareketten sonra

Benim gözümde 2 sinin de değeri yok bundan sonra. Ama çok değil bi 5-6 maç sonra Marcaonun eksikliği net belli olacaktır. Keremin kötü oynadığı maçlarda taraftar da içten içe tepkilenecek gibi. Aslında kendine yazık ediyor bu tarz hareketlerle. Golünü atmışsın ne gerek var kendini antipatik hale getirmeye. Yaşanmış bitmiş bir olay. Adam cezasını da almış. Üstünü örtüp, önümüze bakmamız gerekirken neden anlamıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda çok yetenekliydi, CL maçlarına çıkıyordu ve o yaşlarda böyle değildi. Galatasaray'ı düşünmüyor. Marcao özrü dilemişken affetmeyip; saçma hareketler yapmaya devam ederse bu sezonun geri kalanında asıl suçlu kendisi olur.

kıssadan hisse; bu futbol ikliminde kendisi göze batacak. Bir an önce yurtdışına gitmeli.
Takim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.

Takım yetenek eksikliğinden kıvranıyor Taylan ve Berkandan Max 1 i oynamalı ikisi birden olmuyor oyunu çevirmeye arda giriyor bence bu her şeyi açıklıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet başakşehirin bile yedek bırakıp oynatmadigi Arda, bugün Kasımpaşa, Karagümrük te olsa %100 yedek olacak Babellere ardalara kaldık

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcaoyu hoca cezalandirmis onu anladık ama sanki keremle hiç konuşma olmamış gibi geldi bana, terim takım üzerinde disiplin konusunda sıkıntılar yaşıyor bence

Kerem çok savruk , too ayağına geldimi ufak tefek birşeyler yapmaya çalışıyor ama 90 dk totalde oyun içinde kayboluyor ayrıca baskın değil , bu şekilde devam ederse ummadigimiz (akbaba) şekilde bela olabilir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akbaba o sakatlıkları yaşamasa bence böyle olmayacaktı.

Ondaki esas nefret Terim'in kritik anlarda sürekli sorumluluk verme çabası yüzünden oldu.

Takim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.
;
1629410976946.webp

1629410995848.webp

1629411016446.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt