Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem tam bi içten pazarlıklıya benziyor Kim olsa bu hareketlere aynı şeyi yapar
Bem de Burak Yılmaz gibi tripçi havası sezdim.Kanat için Barış Alper daha doğru profil,hem golcü hem sprinter hem de pozisyon bilgisi olan bir oyuncu.Kerem en fazla forvet arkası serbest oyuncu olur,Burak Yılmaz gibi triplere girerse 3. maçta yuhalanir.

Galatasaray'ın geleceğini düşünmek zorundayız diyor hem hoca hem yönetim ısrarla, ağız birliği yapmışlar,alınan genç oyuncular gayet iyi cica, boey, Berkan, nelsson düşük maaşlı herşey harika , ama Galatasaray'ın geleceğini düşünmek zorunda olan arda, akbaba, Taşdemir,. Ömer ile sözleşme kesinlikle yapmaz ve Babel, feghouli,falcao gibi oyuncuları göreve gelir gelmez dehler zararına bile olsa son 1 haftaya bırakılacak işler mi bunlar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 3lüyü dehleyemezsin, 15 milyon euro maaşı var o üçlünün.

Tek taraflı fesih fifa davası demek, oyuncular tarafından kötü bir sabıka demek.

Herkesi gönderebilirsin ama o 3lü en zor gönderilecek üçlü.

Milik var aslında Marsilya 'nın elinde ama maşallahı var sakatlık konusunda 2. bir Falcao vakası
Evet, galiba oynamadi cunku Marsilya gercekten cok kotuydu. Muhammed'i gercekten istiyorlarsa 4 milyonu simdi yatiririz ama cok uzulurum. O cocugun tavani cok yuksekti. Satarsak minimum %20 pay koymaliyiz.

Neyse. Fatih Terim gitmeli ama gitmeyecek. Yonetim inisiyatif alip ona gore takim kurulmali.
Bir kere Marcao ve Cagne %100 satilmali. Taylan'a teklif varsa o da satilabilir.
Halil %1000000000 alinmali
Gedson %1000000000 alinmali
Sag kanat %1000000000 alinmali
Yedek solbek
Yedek 6 numara
Kaleci vs vs bunlar da alinmali.
Ozan veya Kaan firsati varsa mutlaka alinmali.

Idmanlara ve maclara cikiyor zaten? Sahaya ciktiginda da elinden geleni yapiyor. Su an hucum hattinda tek fark yaratan oyuncudan bahsediyoruz.
ben pek de iyi oynadığı kanaatinde değilim
tercihlerine baktığımda kendini olduğundan daha değerli zanneden bir oyuncu gibi görünüyor
bu da verimini düşürüyor. sıkıntılı bir vaziyet.

Biraz uçuk olabilir ama bence Bruma'yı düşünmeliyiz. PSV'de çok süre bulamıyor bu ligde neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu kanat için çok süper bir isim bulamıyorsak Bruma riskine girilmeli diye düşünüyorum. Dribbling yapabilen ve adam geçebilen kanat oyuncusu olmadan cidden maçlarımız müthiş sıkıcı bir hal alıyor.

Gedson'u Benfica vermiyor demedi mi? Hala bekliyor muyuz? Ben kendi zihnimde sildim artık Gedson'u. Başka oyuncu gelecektir.

geçen nkudu bizde olsa her maç oynar dedim diye bana güldünüz ama bugün olsa kazanırdık

sad but true

Kerem şu anki takımda öne çıkıyor ok.

Lakin bahsettiğiniz gibi büyük yetenek falan değil.

First touch'ı bu yaşta bu kadar zayıf olamaz, rakip yarı sahada dar alanda geçme açısı yoksa çalım denemez.

Yukarda bahsettiğim mental konu farklı, oyuncunun takıma katkısı farklı.

O konuda da dediğim gibi hücumda ısrarla top kaybetmesine geçen seneden beri takığım, bu yanını törpülemezse yarın hepiniz takacaksınız.

Biraz uçuk olabilir ama bence Bruma'yı düşünmeliyiz. PSV'de hiç süre bulamıyor bu ligde neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu kanat için çok süper bir isim bulamıyorsak Bruma riskine girilmeli diye düşünüyorum. Dribbling yapabilen ve adam geçebilen kanat oyuncusu olmadan cidden maçlarımız müthiş sıkıcı bir hal alıyor.
Kaliplanmista biraz o eski ciliz Hali Yok.

Marcaoyu hoca cezalandirmis onu anladık ama sanki keremle hiç konuşma olmamış gibi geldi bana, terim takım üzerinde disiplin konusunda sıkıntılar yaşıyor bence

Kim alınacaksa alınsın da şu Kereme muhtaç kadroyu izlemeyelim artık. Keremi yedekleyen bir kadro kurulmazsa işimiz zor. Hoca takım içinde yaşanan dengesizlikleri futbolcu tutarak değil de gereken adaleti sağlayarak çözebilirse disiplini sağlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki takimda kendisinden daha iyi oynayacak bir kanat oyuncusu var mi?
işte sorun burada. hücum oyuncularımızın kısıtlı olması sebebiyle kerem çok önemli bir konuma yükseldi bir anda.

ama bunu kaldırabilecek seviyede mi dersek bence değil

fakat oyuncu bu sorumluluktan ötürü değişik bir havaya girmiş vaziyette. oyun içi tercihlerinden anlaşılıyor. yapamayacağı şeylere kalkışıyor sürekli.

buna devam edersek o bu rolü kaldıramaz, biz de dağılır gideriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt