Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç içinde direkt tespitim 'bu çocuk alt yapı eğitimi almamış" demek oldu.Öyleki sokak basketbolcusu,mahalle arası topçusu gibi davranıyor.
Keremi kanatta kullanmaya devam edersek oyunu baltalamaya daha çok devam eder. Bazı maçlarda santrafor arkası serbest forvet oynatmak en mantıklısı. En iyi performansı orada vereceğini düşünüyorum. Kanat oynayacak alt yapı ve oyun zekası yok gördüğüm kadarıyla

Keremi kanatta kullanmaya devam edersek oyunu baltalamaya daha çok devam eder. Bazı maçlarda santrafor arkası serbest forvet oynatmak en mantıklısı. En iyi performansı orada vereceğini düşünüyorum. Kanat oynayacak alt yapı ve oyun zekası yok gördüğüm kadarıyla
sağ kanatta bu kadar kötü görünmüyor.
bizde iyi göründüğü maçların/dakikaların hemen hemen hepsi sağ kanatta

Evet Kerem’in bir cok eksigi var, basit oynamasi gereken yerde calima gidiyor, defansa fazla yardim etmiyor ve daha bir cok eksigi var, Boey de first touch konusunda kendini gelistirmeli, Mostafa daha cok oyunun icinde olmali, Berkan daha cok insiyatif almali, dikine oynamali ve baski altinda nasil oynayabilirim bunun uzerine calismali. Hemfikiriz. Peki bu oyunculara neden sabirli davranmiyorsunuz? Yillardir Arda’yi, Feghouli’yi, Babel’i, Chedjou’yu, Omer’i, Akbaba’yi, Linnes’i izliyorsunuz ama genc oyunculara gelince bir kac mac sonra gozunuzde degersiz oluyorlar. Cok ilginc bir bakis acisi. Mostafa’nin bonservisi alinmasin diyenler bile var. Iyi oynadigi yarim sezonu unuttular, 2-3 mac kotu oynadigi icin alinmasin diyorsunuz. Belcika ve hollanda liginde hem yonetimlerde, hem teknik direktorlerde hem de taraftarlarda daha farkli bir bakis acisi var genc oyunculara ve scout transferlerine karsi. Once Gedson’a ilk maclarindan sonra sallayanlar oldu, PSV maclarindan sonra Mostafa’yi birden cop yapanlar oldu, simdi de sira Kerem’e geldi. Bir kac mac sonra sira Cicaldau ve Nelsson’a gelecektir.

141020_r25610.jpg

Geçen sene: Kerem nasıl oynamaz, kaç kurtar kendini çocuk.

Bu sene: Takıma bak Kerem'e kaldık.

:(
kereme takık olanları anlamıyorum keremden önce milyon tane problem var birazını yazayım

- bu takım neden bu kadar fazla bireysel hata yapıyor
-arda neden 10-15 dk top oynayacağına kurtarıcı gibi oyuna giriyor
-mohammedin problemi ne
-soso falcao neden gönderilecek derken maçlara dahil oluyor
-neden pas oyununda ısrarcı olunuyor
-bu pas oyununu nzonzi babelli kadroda yaptın hayatımızda görmediğimiz şamarları yedik
-senin yardımcılarının vasfı ne
-1 senelik selçuk orada durarak ne kazandırabilir gs camiasına
-stad sponsorun göğüs sponsorun nerede
-orta sahaya halen takviye lazım
-koşu yapan atletik bir tane kanadın yok rakiplerinin hepsinde var (sendikayı topçu olarak saymıyorum)
-ozanwafor diye bir topçuyu buldun getirdin neye yarıyor merak ediyorum
-yedek kalecin kupa maçında gözüne giren torpilli baraj kuramayan fatih

Bence de çok doğru tespit.Zaten skora katkı yaptığı özellikle asistlerini hep merkeze gelince yaptı (Antep maçı Onyekuru'ya asist, Malatya maçı Halil'e asist, bugünkü gol vs.).Oyun içinde kanat bölgesinde geçtiğinde karamboller harici pek katkı sağlamadı, zaten fizik ve mental açıdan güçlü gözükmüyor; kaybolup gider yakında.Barış Alper oynar,ne kadar erken format verilirse iyi olacak bizim için.

keremin müthiş bir yetenek olduğu bir gerçek ama altyapı eksikliği olduğu da doğru, mesela mohamed in de biraz garip hareketleri oluyor özellikle pres yaparken çift dalması falan geldiğinden beri aynı hareketi yapıyor hep

mevcut durumda 4 büyükler içesinde defans dışında ilk 2 ye gireceğimiz mevkii yok. bir de bunun üstüne hoca sıvazlayınca sezon bitti modunu açmamız normal

12 Ağustos - İskoçya
16 Ağustos - Giresun
19 ağustos - Danimarka

Ana parçalarının bir kısmı yeni eklenmiş, bir kısmı (Nelsson-Cica-Sağ kanat-Gedson?-) gelecek olan takım 7 günde baya baya gezip iki galibiyet + deplasman beraberliği ile şurdan çıktı neticede.

Rakipler kolaydı ok. Bugünkü oyun ve savunmadan top çıkaramama beni de kabız etti ama her kötü oyun sonrası ölmeler bitmeler bizi de çok yıpratıyor. Paok ve Rio Ave karşısında darmaduman olan Bjk'nin o sene şampiyon olduğunu unutmayalım. Eleştiriler ok ama bu akşam uykuları kaçacak kadar stres yapmaya gerek yok bence. Hoca en kötü sezonunda bile çok iyi top oynattığı 6-7 haftalık seriler yakaladı. Sadece istikrar olmadı bu serilerde. Bu kez mazeret üretilmeyecek bir kadro oluşur umarım. Transferin son günlerini gelen-giden iyi değerlendiririz inşallah.

keremin müthiş bir yetenek olduğu bir gerçek ama altyapı eksikliği olduğu da doğru, mesela mohamed in de biraz garip hareketleri oluyor özellikle pres yaparken çift dalması falan geldiğinden beri aynı hareketi yapıyor hep
bu maçta da bir pozisyonda çok güzel geri koştu sonra sebepsiz yere adamın ayağına daldı mostafa

temas etse minimum sarı alacaktı. ters bir yere gelse kırmızı da olabilirdi.

çok sebepsiz bir hareketti ne yapmaya çalıştı anlamadım. bir adım daha atsa adamı yakalayacaktı zaten ama durduk yere kaymayı tercih etti.

Maç içinde direkt tespitim 'bu çocuk alt yapı eğitimi almamış" demek oldu.Öyleki sokak basketbolcusu,mahalle arası topçusu gibi davranıyor.
Geçen sene bunları söylerken linç ediliyor ve oynadıkça defoları daha da çıkacak diyordum. Oyuncuları artı eksi ekseninde değerlendirmek lazım, hücumda kolay top kaybında zirvede olabilir Kerem. Banane Feg'den, Babel-den, Falcao'dan, benim bunlardan zaten beklentim yok. Beklentim olanı da eleştirelim, bariz eksileri var işte.

Oynamasın da demiyorum ben 2 senedir bas bas bağırıyorum geliştirici olmalıyız bu çark dönmez diye ama yeni girmeye başladık bu yola, yani susmasına susarız ama oyuncu da kendisini geliştirmeli

O şuta gelince Kerem kalçadan şut atamıyor zaten oradan plase vursan girmez, oradan şut atması yapısal olarak hatalı.

12 Ağustos - İskoçya
16 Ağustos - Giresun
19 ağustos - Danimarka

Ana parçalarının bir kısmı yeni eklenmiş, bir kısmı (Nelsson-Cica-Sağ kanat-Gedson?-) gelecek olan takım 7 günde baya baya gezip iki galibiyet + deplasman beraberliği ile şurdan çıktı neticede.

Rakipler kolaydı ok. Bugünkü oyun ve savunmadan top çıkaramama beni de kabız etti ama her kötü oyun sonrası ölmeler bitmeler bizi de çok yıpratıyor. Paok ve Rio Ave karşısında darmaduman olan Bjk'nin o sene şampiyon olduğunu unutmayalım. Eleştiriler ok ama bu akşam uykuları kaçacak kadar stres yapmaya gerek yok bence. Hoca en kötü sezonunda bile çok iyi top oynattığı 6-7 haftalık seriler yakaladı. Sadece istikrar olmadı bu serilerde. Bu kez mazeret üretilmeyecek bir kadro oluşur umarım. Transferin son günlerini gelen-giden iyi değerlendiririz inşallah.
istikrar neden olmadı çünkü kendisi ezberci biri sakatlansa bile aynı taktiği yapmaya çalışıyor o seri yaptığı maçlar nasıl bozuldu hepsinde ya bir oyuncu sakatlandı ya birisi cezalı duruma düştü hiç yedek planı yok taktımı takıyor oyuncuya da plana da

Ben Kerem'i kötü futbolundan dolayı eleştirmiyorum. Oldum tiriplerine girmiş olması sıkıntı.

Arda onun yaşındayken Liverpool deplasmanında EPL'nin en iyi beklerinin belini kırıyordu.

Kerem aman aman bir yetenek değil çok çalışması lazım fakat o şimdiden böyle davranmaya devam ederse zaten ben ne yazsam o kaybolacaktır.

Takım sporlarında böyle adamlara yer olmaz. Bugün ona destek veren arkadaşları bile sırtını döner farkında olmaz.

Çok fırın ekmek yemesi lazım ama ben doydum diyor şu anki hareketleri. Benim derdim Kerem ile o.

Ula mohammede çok güldüm ya pazara giti resmen göstere göstere bu napıyo dedim bi an ahahgaa

Evet Kerem’in bir cok eksigi var, basit oynamasi gereken yerde calima gidiyor, defansa fazla yardim etmiyor ve daha bir cok eksigi var, Boey de first touch konusunda kendini gelistirmeli, Mostafa daha cok oyunun icinde olmali, Berkan daha cok insiyatif almali, dikine oynamali ve baski altinda nasil oynayabilirim bunun uzerine calismali. Hemfikiriz. Peki bu oyunculara neden sabirli davranmiyorsunuz? Yillardir Arda’yi, Feghouli’yi, Babel’i, Chedjou’yu, Omer’i, Akbaba’yi, Linnes’i izliyorsunuz ama genc oyunculara gelince bir kac mac sonra gozunuzde degersiz oluyorlar. Cok ilginc bir bakis acisi. Mostafa’nin bonservisi alinmasin diyenler bile var. Iyi oynadigi yarim sezonu unuttular, 2-3 mac kotu oynadigi icin alinmasin diyorsunuz. Belcika ve hollanda liginde hem yonetimlerde, hem teknik direktorlerde hem de taraftarlarda daha farkli bir bakis acisi var genc oyunculara ve scout transferlerine karsi. Once Gedson’a ilk maclarindan sonra sallayanlar oldu, PSV maclarindan sonra Mostafa’yi birden cop yapanlar oldu, simdi de sira Kerem’e geldi. Bir kac mac sonra sira Cicaldau ve Nelsson’a gelecektir.
Eylül'ü bekleyelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt