abi düşünüyorum. fatih terim ismi yerine ahmet veli diye bir isim olsa takımın başında şuana kadar bu rezilliklerle ne adı kalırdı, ne ailesi, ne kazandığı paranın kuruşu. çok acayip tepkiler olurdu. Neymiş kredisi sonsuzmuş falan filan.. Gözlerimizin önünde küçüldükçe daha da hızlı küçülmeye devam eden bir futbol takımı var seneden seneye. Daha da kredi verecekmişiz? Neyin kredisi lan bu, böyle bir lüks mü var abi? Niye kredi veriyoruz kendisi bize ne veriyor tam olarak? Banane ya bundan önce başarı kazanmışsa kazanmış ekmeğini zaten her yerde bol bol yemiş daha neyin kredisini verecem ben? Ona kredi, buna kredi, ona tolerans, buna tolerans... Elimiz çok bol ya gören de sanacak PSG falanız. Bırakın abi ya, bu adamın kulübe senelik 5-10m euro ödemesi lazım ki ben bu kredileri satayım vereyim ona. Eeee ücreti de biz ödüyoruz neyin kredisini verecem ben bu hocaya ve yanındaki mankenlere? Geçmişte ki başarılar geçmişte kaldı, gelecek için umut vaad ediyor mu? Hayır. Eee daha ne? Teşekkür et gönder gitsin bu kadar basit.
Hee Terim gidince başkası gelince olmuyormuş, olmuyor tabi. Gelen adam 2-3 maç kaybedince ne anası kalıyor ne bir şeyi. Bu adamla 40 haftada ligin sonlarına doğru 5-6 maç idarelik futbol görecez diye bol bol kredi ama. Kredi, tolerans gösterilmez, hak edilir. 10 sene önce ki Muslera, 20 sene önce ki FT kredi istiyorsa bugün başarılı olacak ki yarın kredisi olsun. 20 sene öncesi orada kaldı ve bitti.