Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kaleci ve yerli stoper ( kaan , ozan ) alınması elzem, hücum hattımızın kerem vs olacak iş değil yüzde yüz yabancılardan kurulu olması lazım. Orta sahada maçına göre taylan ve berkan aynı anda sahada muslera kalede şeklinde çıkacak planlama yapmazsak bu seneyi çöpe atabiliriz.

Allah rızası icin şu takıma acil
8 Numara
10 Numara
Sağ Kanat
Sol Kanat
Alınsın olmuyor Başkan yap artık şu transferleri…

Transferi son günlere bırakmak her türlü risk. Hedefler belli tamam ama diyelim gelmediler, alternatif olan oyuncular da normalde ok iken, son gün geldi diye kulüpleri bir anda iptal edebilir ya da fiyat yükseltebilir. Sonra hiç planda yokken panik transferleri gelebilir. İşte o zaman tam eski yönetim gibi olur.

Yine de bir şey diyemiyorum çünkü satmadan alamıyorsun ve demek ki satmak kolay değilmiş. Fegu-Falcao-Babel gibi ihtiyarlar yüzünden yapılanmanın bu sene tamamlanamaması çok üzer ama.

Gedson gelmicek galiba

Hocam şimdi mi anladınız gedsonun gelmiceni allah aşkına alternatif bulamadınız mı yahu

Defans hattı tamam iyi güzel ama önde oynayan 4’lü hic yok şuan takım keremin ayaklarına bakıyor buda olmaz olmayacak ligde isimiz çok zor başka transfer olmazsa

Boey-Nelsson-Marcao-Aanholt'un dünkü gibi zaafiyet yaşatmayacağı net. Ama yedek beklerimizin Yedlin-Bayram olması, Luyindama'nın sürekli risk almaya başlaması da düşündürücü.

hocanın yetersizliğini diagne'nin az da olsa gelişiminden anlayabiliriz yahu bu adam giderken çöptü çöp
Hoca kotu ve sezon sonunda gitmesi gerek ama lutfen soyle bos elestiriler ile gelmeyin yaw Diagne bizden giderkende takimin en cok gol atan futbolcusuydu .Bizim antrenman ile ciktigi ilk macta bile fena degildi.Su tip elestirilerle gelmeyin.Oyun kuramiyoruz.Kendi sahamizda top cikaramiyoruz bu tip elestirilere Eywallah O kadsr transfer yaptirdi bu senede isik veremezse gitsin hoca

Yedlinin hizina guvenip burada is yapar diyordum ama 20 lik Boeyin ceyregi kadar bile degilmis yaw .Dun Boey olsaydi adamlarin sag tarafini felc ederdi Yedlin o kadar hizli ama savunmanin arkasina hic kosu bile atmiyor.

işin garip yanı yedlin'de eskisi gibi hızda kalmamıs. bayağı yavaşlamış bence. bi boka yaradığı da yok. alternatif olarak vasıfsız yedlin ve kör omarla mükemmel bi rotasyonumuz var sağ bekte.

gittim kıyasladım rakiplerle bizim takımı falanda yok abi cacık bizim ekip. hocasından topçusuna traş

Bu takıma messi ve ronaldo aynı anda gelse gene birşey olmaz. Kendimizi kandırmayalım. Oynanan şu rezil oyun değişmedikçe bir yol olmaz bu takımdan. ben artık transfer konusunda okadar istekli değilim. Oyun olarak çok gerideyiz. Durağan yavaş bir oyun var. Gelen de buna ayak uyduruyor

işin garip yanı yedlin'de eskisi gibi hızda kalmamıs. bayağı yavaşlamış bence. bi boka yaradığı da yok. alternatif olarak vasıfsız yedlin ve kör omarla mükemmel bi rotasyonumuz var sağ bekte.

gittim kıyasladım rakiplerle bizim takımı falanda yok abi cacık bizim ekip. hocasından topçusuna traş
Lig daha yeni basladi yeni transferlerle filan bisey olmasi umut etmekten baska elimizden bisey gelmez. lig sonuna kadar ne hoca gider ne Baskan hocayi kovar .Bakalim Neler olacak umarim toparlariz.

Zaten iş PFDKya kalırsa bizim en katı kararlar hemen hazır
Marcaonun savunalacak tarafı yok ancak TFF ve alt kurulları resmen rezalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt