- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
heaaaYine yeni yeniden Şampiyon Cimbom yazdıracağızinşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heaaaYine yeni yeniden Şampiyon Cimbom yazdıracağızinşallah
Hoca kotu ve sezon sonunda gitmesi gerek ama lutfen soyle bos elestiriler ile gelmeyin yaw Diagne bizden giderkende takimin en cok gol atan futbolcusuydu .Bizim antrenman ile ciktigi ilk macta bile fena degildi.Su tip elestirilerle gelmeyin.Oyun kuramiyoruz.Kendi sahamizda top cikaramiyoruz bu tip elestirilere Eywallah O kadsr transfer yaptirdi bu senede isik veremezse gitsin hocahocanın yetersizliğini diagne'nin az da olsa gelişiminden anlayabiliriz yahu bu adam giderken çöptü çöp
Yedlinin hizina guvenip burada is yapar diyordum ama 20 lik Boeyin ceyregi kadar bile degilmis yaw .Dun Boey olsaydi adamlarin sag tarafini felc ederdi Yedlin o kadar hizli ama savunmanin arkasina hic kosu bile atmiyor.
Lig daha yeni basladi yeni transferlerle filan bisey olmasi umut etmekten baska elimizden bisey gelmez. lig sonuna kadar ne hoca gider ne Baskan hocayi kovar .Bakalim Neler olacak umarim toparlariz.işin garip yanı yedlin'de eskisi gibi hızda kalmamıs. bayağı yavaşlamış bence. bi boka yaradığı da yok. alternatif olarak vasıfsız yedlin ve kör omarla mükemmel bi rotasyonumuz var sağ bekte.
gittim kıyasladım rakiplerle bizim takımı falanda yok abi cacık bizim ekip. hocasından topçusuna traş