Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim ? Sen kimden bahsettiginin farkinda degilsin herhalde,oraya yazanlardan daha fazlası sövüyordur simdi tagı destekleyenlere,ortalik karisir.Kendi yeter demesi lazım..Terim bunları sallamaz..Bir yandan hafif dürtme de iyidir tabi ama iste..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güven bana o da biliyor. 2 yıldır şampiyonluk yok, nereye kadar destek görecek? Canaydın dönemi şöyle bi aklında canlanır (umarım).

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış Alper'de bilek yok yani top ayağındayken değil topsuz oyunda iyi bir oyuncu. Body balance ile çalım atabilir zira güçlü bir oyuncu.

En öne çıkan yanı çok iyi defans arkası koşu atıyor bu konuda Onyekuru'ya benziyor.

O pasları atacak adam olursa bolca gol atar ama kilit pas, ara pası atan oyuncu profili eksik takımda şu an.
Bize yaratıcılığı olan adamda lazım her iki kanada çünkü şöyle abi biz mesela orta sahaya cicayı aldık şimdi bakıyosun bu herifin başka muadili yok takımda maalesef as takımdaki topçuların ikamesini yedeğe bulamıyoruz genelde ve başımıza ne geliyosa bundan geliyo.Büyük takımları büyük yapan budur halbuki

Barış Alper'de bilek yok yani top ayağındayken değil topsuz oyunda iyi bir oyuncu. Body balance ile çalım atabilir zira güçlü bir oyuncu.

En öne çıkan yanı çok iyi defans arkası koşu atıyor bu konuda Onyekuru'ya benziyor.

O pasları atacak adam olursa bolca gol atar ama kilit pas, ara pası atan oyuncu profili eksik takımda şu an.
bir tane klasik kanat özellikleri taşıyan (dribling, çalım gibi) adam bulsak diğer kanatta barış stilinde bir oyuncu verimli oynayabilir bence.

dediğin gibi o pasları atabilecek bir adam yok (cicaldau belki ? ) ama oyunu üstüne yıkabileceğimiz bir kanat sayesinde oyun bir kanada yoğunlaşınca ters kanattaki oyuncunun hem içeriye girip skorer oynama hem de ters toplarda boş alan yakalama şansı olabilir. barış bu rolü kaldırabilir. kerem de keza.

Fatih hocam bence Avrupa ile makas açıldı diyip bize haksızlık etmekte.

Bence Randers ve Johnstone ile basbaya kafa kafaya bir mücadeleye girdik

Johstone Lask ile berabere kaldı depte Lask nerenin takımı Avusturya bu da demektir gelişim var bu hızla makası 20 yıla kapatırız

feghouli yerine birazcık daha hızlı bir oyuncu olsa rakibin hatasından gelen şansta gol yapabilirdik. feg'in nefesi yetmedi

feghouli yerine birazcık daha hızlı bir oyuncu olsa rakibin hatasından gelen şansta gol yapabilirdik. feg'in nefesi yetmedi
Her açıdan acziyetin boyutları korkunç halde

Nerdeyse çoğumuz halı saha maçı yapıyoruz,en pert,en kondisyonsuz adamlar bile(yaşlılar,şişkolar dahil) 2 halı sahadan sonra toparlıyo kendini,arada idman falanda yok he bütün hafta çalışmaktan bitap düşmüş bir şekilde hobisine oynuyolar

Bizim arda feg hatta hızlı denen yedlinin yürüyecek halleri yok,bunlar profesyonel futbolcu ve haftanın 5 günüde idman yapıyolar maç için

Soran olursa ne ayak tenisi yea adamlar çalışıyo derler bi bok bilmeden

bugün manchester city'nin kadrosunu komple transfer etsek en fazla 2 ay götürür
sonra o yıldızların olduğu takım öyle rezil bir futbol oynamaya başlar ki bruyne balon, jesus beyinsiz, mahrez arap futbolcu almayın dedik olur
transfer falan fasa fiso. burak efendi kulübün parasını teknik direktörlük yetisini çoktan kaybetmiş bir adam peşinde meczup gibi harcıyor

Bizim takımı taktik olarak maçlara hazırlayan teknik bir ekibimiz maalesef yok bunun yanında kalite olarak çok yetersiz bir haldeyiz Feghouli, Babel, Arda gibi adamlardan bir şey olur mu diye beklemek havanda su dövmekten farksız hale geldi artık bu adamları oyunda görünce yada yedekten kalkıp oyuna girecekken görünce modumuz düşüyor bunu biz görüyorken hoca hala yanlış işler peşinde zaten yanındaki kukla yardımcılar da birşey diyemiyor ... Mevcut başkan varken hocanın yeri çok sağlam taraftar tepkisi yoğun bir halde baskı yaratmadiktan sonra hoca yerinde durur geriye tek seçenek kalıyor en az iki tane üst düzey ismiyle ve kalitesiyle iş yapacak transfer gerekli bu olsa bile durumumuz hâlâ vahim olabilir şu an kağıt üzerinde 4 büyükler içerisinde en kötü biziz Allah yardımcımız olsun ...

güzel futbol kaliteli oyuncularla oynanır, evet buraya kadar hiç sorun yok gayet doğru bir söz. ancak oyuncuya ve oynanacak oyuna da kaliteyi teknik heyet katar. transferlerle pek bir şeyin düzeleceğini cidden zannetmiyorum. şimdi bunu dedim diye hain ilan edilirim herhald ama umrumda değil, çözüm transferde değil. en azından şöyle leş takımlara karşı sezonun başından beri oyun anlamında takımın hiç ışık vermemesi transferle açıklanacak bir durum değil. Hocasız kalsa bu takım aynı oyunu yine oynar hiç bir değişiklik olmaz HİÇ. Belki sırf bağırıp çağırıyor diye oyuncular daha da rahatlar oynarken hocasız kalsa.

2 sene art arda başarısız olmuşsun, sorunu hep başka yerlerde aramak yerine desene abicim benim oynamaya çalıştığım futboldan bir bok olmaz diye. Oynatmak istediği futbolda da öyle bir kalite düşüşü var ki rezalet. Bunu kanat eksikliğiyle, yok çalımcı, şucu bucu eksikliğiyle açıklayamayız. Oynatmak istediği oyun belli, orada kanat olsa zaten sırıtacak. Geçen sezon Onyekuru'da sırıtmıştı bana göre süre aldığı zamanlarda. Takımla alakası yoktu yani oyununun. Bu zihniyetin ne genç oyuncuya ne de takım bütünlüğüne zerre katkısı olacağına inanmıyorum. Balık baştan kokar

Takımda disiplinsizlik, ciddiyetsizlik bence bayağı bi had safhada. Muslera'nın o kör, topal verdiği paslar, yaptığı hatalar.. Bunlar tatil yapmamakla açıklanamaz arkadaşlar geçelim onu. Tatil yapmadım diye gözümün önünde ki formaları ayırt edemeyecek miyim? Böyle aptallık mı olur? Sonsuza kadar sürecek olan bi tatile gitsin o zaman, bizden uzak dursun. Diğer oyunculara değinmeyeceğim bile ama şunu biliyorum bugün sövdüğümüz oyuncuların bir kısmı atıyorum Alanyaspor'da falan olsa bizi zıplatırlar büyük ihtimal, alalım şunu yeaa falan yaparız.

Hangi oyuncumuz topu alırsa alsın yan veya geriden başka pas opsiyonu göremiyoruz bu oyuncularla ilgili bir problem değil bizim televizyon ekranından gördüğümüz vizyondan bile boşta isim gözükmüyor topsuz oyunda organizasyonal anlamda çok gerideyiz, bunun yanı sıra defanstan topu çıkarırken topu oyun kurmakla alakası olmayan dikine dribbling atamayan beklere veriyoruz mecburen göbekten çıkmaya çalışıyoruz stoperlerin verdiği paslarda orta saha oyuncularımız genellikle sırtı dönük ve markaj altında topla buluşuyorlar bu da oyun kurmak için zor bir durum dolayısıyla o alanda çok top kaybedip tehlikeli atak yiyoruz hocanın bunları çözmesi gerek ayrıca gsyi bi defa izleyen bir analist beklerin çizgiye indikten sonra topu/ortayı yerden penaltı noktasına attığını anladı biz iki senedir bunda ısrar ediyoruz yedlin iniyo yerden geriye aanholt iniyor yerden geriye kanatlardan 0 tehlike yaratıyoruz merkezden de açacak oyuncu yok e şut atan zaten yok çok çabuk kitleniyoruz takımda en iyi çalım atan oyuncu luyindama.

Sezona yeni yönetim yeni oyuncular ile bir yapılanmaya girmişken aynı şekilde yeni teknik heyette olması lazımdı. Bu iş transferle düzelecek iş değil bence terim bu sene başarılı olamazsa kesin gider başarıdan kıstasım şampiyonluk. Olası başarısızlıkta eskisi gibi ne biatçı tayfası arkasında olur ne de yönetim, zaman gösterecek her şeyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abi düşünüyorum. fatih terim ismi yerine ahmet veli diye bir isim olsa takımın başında şuana kadar bu rezilliklerle ne adı kalırdı, ne ailesi, ne kazandığı paranın kuruşu. çok acayip tepkiler olurdu. Neymiş kredisi sonsuzmuş falan filan.. Gözlerimizin önünde küçüldükçe daha da hızlı küçülmeye devam eden bir futbol takımı var seneden seneye. Daha da kredi verecekmişiz? Neyin kredisi lan bu, böyle bir lüks mü var abi? Niye kredi veriyoruz kendisi bize ne veriyor tam olarak? Banane ya bundan önce başarı kazanmışsa kazanmış ekmeğini zaten her yerde bol bol yemiş daha neyin kredisini verecem ben? Ona kredi, buna kredi, ona tolerans, buna tolerans... Elimiz çok bol ya gören de sanacak PSG falanız. Bırakın abi ya, bu adamın kulübe senelik 5-10m euro ödemesi lazım ki ben bu kredileri satayım vereyim ona. Eeee ücreti de biz ödüyoruz neyin kredisini verecem ben bu hocaya ve yanındaki mankenlere? Geçmişte ki başarılar geçmişte kaldı, gelecek için umut vaad ediyor mu? Hayır. Eee daha ne? Teşekkür et gönder gitsin bu kadar basit.

Hee Terim gidince başkası gelince olmuyormuş, olmuyor tabi. Gelen adam 2-3 maç kaybedince ne anası kalıyor ne bir şeyi. Bu adamla 40 haftada ligin sonlarına doğru 5-6 maç idarelik futbol görecez diye bol bol kredi ama. Kredi, tolerans gösterilmez, hak edilir. 10 sene önce ki Muslera, 20 sene önce ki FT kredi istiyorsa bugün başarılı olacak ki yarın kredisi olsun. 20 sene öncesi orada kaldı ve bitti.

acaba sayın fatih terim aykut kocamandan cok mu etkilendide onun oynattıgı yan pas geri pas modelini alıp uyguladı :D
yada bu sekilde hem futbolcular daha az yorulur hem sakatlık daha az olur hem nasılsa 1 tane atarım sonra rakibi uyusuk futblumla uyuturum düsüncesimi mevcut cözemedim

Su Sekidika ile Ozurnafor'u bir yere verin artik. Maaslari da yuksek degil. Nelsson'a lisans cikaramiyoruz buyuk ihtimal bunlar yuzunden.

Kenarda duran Selçuk, çıksın sahaya şu haliyle bu takımda ışıl ışıl parlar, o derece berbat bir yetenek noksanı bir takım olmuş. Hiç olmazsa 2-3 metreye normal bir pas atabilir, bakın ekstra ara pas demiyorum normal pas diyorum. Takım pas yapmayı bilmiyor, topun şiddetini bile ayarlayamıyor.inanılmaz acemi bir takım gibi oynuyorlar, ve en önemlisi rakipten çok çok çok korkuyorlar. Özgüven yok takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt