Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi iyi, suyunun ısındığını bilsin. Belki çalışmaya başlar!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim ? Sen kimden bahsettiginin farkinda degilsin herhalde,oraya yazanlardan daha fazlası sövüyordur simdi tagı destekleyenlere,ortalik karisir.Kendi yeter demesi lazım..Terim bunları sallamaz..Bir yandan hafif dürtme de iyidir tabi ama iste..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

141020_r25610.jpg
Hücuma yapılmayan transfer sonrası her gece yatağa girerken tipim tam olarak bu

istikrar neden olmadı çünkü kendisi ezberci biri sakatlansa bile aynı taktiği yapmaya çalışıyor o seri yaptığı maçlar nasıl bozuldu hepsinde ya bir oyuncu sakatlandı ya birisi cezalı duruma düştü hiç yedek planı yok taktımı takıyor oyuncuya da plana da
Aynen öyle. Hoca ömerden de aynı işi bekliyordu saracchiden de veya marcaodan da aynı işi bekliyor semih kayadan da. Yılların verdiği bıkkınlık olabilir üzerinde çünkü önceden böyle değildi. Artık uğraşmak istemiyor gibi geliyor bana

bu maçta da bir pozisyonda çok güzel geri koştu sonra sebepsiz yere adamın ayağına daldı mostafa

temas etse minimum sarı alacaktı. ters bir yere gelse kırmızı da olabilirdi.

çok sebepsiz bir hareketti ne yapmaya çalıştı anlamadım. bir adım daha atsa adamı yakalayacaktı zaten ama durduk yere kaymayı tercih etti.

naingollana özenmiş olabilir mi

Iyi iyi, suyunun ısındığını bilsin. Belki çalışmaya başlar!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belkide sezon başında gitseydi daha hayırlı olurdu bizim için çünkü gelecek hoca ,akbaba, omer, taşdemir, arda gibi oyuncuları istemeyecekti, terim paramız yok bahanesiyle, koroplast çöp torbasına çeviriyor takımı, para var yada yok üzerine vazife olmayan işlere giriyor, gerce bu oyuncularda bedava oynamıyor ya zaten

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zengin başkanımız yok ki bir kaç kontrat feshi yapıp limitte yer açalım

herkes mi fakir olur koca kulüpte yav

Bay’ın ilk maçından sonra formayı kapanileceğini söylemiştim lakin o konusa biraz şüpheli

Bay’ın kanatta oynayabilcek kadar teknik kapasitesi var mı o önemli

Başkan yarın basın toplantısı yapacakmış. En azından gidenlerle ilgili bi tıkırtı olsa bari

Hocadan bağımsız bu takımda Kerem dışında kilit açıcı eleman yok. Berkan Taylan hepsi çok koşan mücadele edene çocuklar ama kildi anca Ghezzal gibi biriyle veya bugün Kerem gibi uzaktan açarsınız.

Takıma sol ayaklı sağ kanat şart. 8 numara şart. ve bence 6 numara da şart. Taylan bazen aksıyor.

Hocayı ben de çok eleştiriyorum ama kadro olarak Beşiktaş'tan gerideyiz. Trabzon'dan gerideyiz. Yani Fener'den de gerideyz ama onlarda forvet sıkıntısı var gene.

Bay’ın ilk maçından sonra formayı kapanileceğini söylemiştim lakin o konusa biraz şüpheli

Bay’ın kanatta oynayabilcek kadar teknik kapasitesi var mı o önemli
hiç maçını izlemedim ama görüntüleri o izlenimi vermedi bana.

klasik bir kanat oyuncusundan ziyade gole yakın oynamaya çalışan topla becerisi düşük, arkaya koşu atmaya çalışan biri gibi.

onyekuru'nun bir kaç model düşüğü yani. o kadar atlet değil ama fiziksel olarak kenar oyuncusuna kıyasla kuvvetli biri.

Barış Alper'de bilek yok yani top ayağındayken değil topsuz oyunda iyi bir oyuncu. Body balance ile çalım atabilir zira güçlü bir oyuncu.

En öne çıkan yanı çok iyi defans arkası koşu atıyor bu konuda Onyekuru'ya benziyor.

O pasları atacak adam olursa bolca gol atar ama kilit pas, ara pası atan oyuncu profili eksik takımda şu an.

Barış Alper'de bilek yok yani top ayağındayken değil topsuz oyunda iyi bir oyuncu. Body balance ile çalım atabilir zira güçlü bir oyuncu.

En öne çıkan yanı çok iyi defans arkası koşu atıyor bu konuda Onyekuru'ya benziyor.

O pasları atacak adam olursa bolca gol atar ama kilit pas, ara pası atan oyuncu profili eksik takımda şu an.
Kenarda oturan hazirda bekleyen Selcuk Inan var iste :)

Sağ tarafa oyun kurucu kanat gelirse Barış'a daha uygun ortam olur, arkada ikinci bitirici olarak görev yapabilir.

İlk maçlarda sağda kerem oynuyordu sola mecbur biraz daha pivot olacak Babel kondu. sonra sağda oyun kurucu Feghouli ile solda kerem denendi. Kerem de pivot oynayamıyor o da ikincil forvet gibi.

Bu maçta Emre akbaba 10 numara olarak yönlendirsin iki kanat da destekçi olsun istenmiş ama akbaba bildiğimiz Akbaba tabii, Kılınç da sağda yine kayboldu olmadı iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt