Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimin konuştuğuna göre biz sadece gedson sağ kanat ve halille sınırlı kalmayacaz.haa eğer ocak transferinide saymışssa bilemem.yok eğer bu yaz transfer sezonuysa 5 transfer olur büyük ihtimal.yani gedson halil ve sağ kanat dışında iki tane hatta 3 tanede olur

WhatsApp Image 2021-08-13 at 22.23.48.webp

Taraftarının gözünden düşmüş Gedson. Benfica bıraksa çok itiraz olmaz gibi

Bu elemanı izleyen bir scout renktaş vardır mutlaka.

Iyi mi bu eleman.

Ocampo?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bir maçta kornerden 3 asisti var. Defansif katkısı ve pas oyunuda iyi gibi. Gelsin

Ocampo ismi güzelmiş. Tam topçu adı var. Ama ana hedef değildir 10 numaralı formayı sakladığımız kişinin daha farklı bir kişi olmasını bekliyorum. Ama kanat transferi iki tane olacaksa birisi bu tarz bir futbolcu olmalı net olarak.

Almanya ligi alev alev. Neden bizden fersah fersah iyi izliyoruz. Gladbach felaket oynuyor.

Gedson gelirse aklıma 2 ihtimal geliyor, yabancı sınırını da düşününce ikisinden biri olur gibi

Ekli dosyayı görüntüle 134546Ekli dosyayı görüntüle 134547
sevgili enes ,

ekledigin 11leri rica etsem cicaldau basligina da tasiyabilir miyiz ?

nacizane gorusum ; ozellikle 2. 11 kurgu olarak *cicaldau'ya en yatkin duzen - isimlerden bagimsiz..
cicaldau ~ gedson ozelinde kendi basliginda bir kac kez ozellikle vurguladigim turde bir dizilis 4231.
*diger yandan genel anlamda cicaldau'dan bagimsiz, 1. 11'in oyuncu listesini ve beraberinde dizilis kurgusunu daha cok benimsedim. her ikisinde de *cicaldau olmasi gereken bolgede kendi ozelinde. en efektif en verimli oldugu yer.

oldukca basarili buldum eklentileri. tskler.

Ocampo ismi güzelmiş. Tam topçu adı var. Ama ana hedef değildir 10 numaralı formayı sakladığımız kişinin daha farklı bir kişi olmasını bekliyorum. Ama kanat transferi iki tane olacaksa birisi bu tarz bir futbolcu olmalı net olarak.
Videolara göre müthiş oyuncu. Geliyorsa ver 10 numarayı. Duran top falanda iyi kullanıyor gibi duruyor.

Brian ocampo haberini görüp size anlatmak için disardayken foruma girdim kıymet bilin sağ ayaklı çift kanatta da oynuyor çok güçlü bir oyuncu önce onu söyleyeyim hızlı ve güçlü birebir de yıkılan güney Amerikalılardan değil flair yanlarına gelirsek yumuşak bilekli bir oyuncu bacak arası atmayı çok seviyor sağ da çizgiye inip orta kesiyor sol da içe kat edip şut atıyor sözleşme bitiş tarihi yanlış bu arada 3 yıl daha uzatmıştı o tarz haberlere inanmayın TM yenilememis bilgilerini fiyatı normal o yüzden eğer gelişmeler artarsa yine yazarım herkese iyi forumlar dilerim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burada Vecino ile birlikte 2021 sonuna kadar sözleşme uzattığını yazmışlar. Haber tarihi 8 Haziran 2021.
Twitter'da da sözleşme yenileyeceğini yazmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt