Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.058
- 6.220
- 913
ödenen 10 milyona acımam. Gayet uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam geyik zaten bu twitterda baya ünlü. O yüzden kopyaladım ama kimse bilmiyor belli ki buralardaBu bence bir şehir efsanesi.
Okadar araştırdım bu adamı hiç bir yerde bulamadım böyle bir serveti olduğunu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
10 psikolojik sınır. Üstüne de çıkmazsak misödenen 10 milyona acımam. Gayet uygun
Yetenegi sinirli zatenAdamlar Gedson'a yeteneksiz muamelesi yapıyor nasıl bir ülkeyse yetenek akıyor aasdkaşldka
sevgili enes ,Gedson gelirse aklıma 2 ihtimal geliyor, yabancı sınırını da düşününce ikisinden biri olur gibi
Ekli dosyayı görüntüle 134546Ekli dosyayı görüntüle 134547
kendilerini rezil etmekten başla bir şey yapmamışlar yine
Videolara göre müthiş oyuncu. Geliyorsa ver 10 numarayı. Duran top falanda iyi kullanıyor gibi duruyor.Ocampo ismi güzelmiş. Tam topçu adı var. Ama ana hedef değildir 10 numaralı formayı sakladığımız kişinin daha farklı bir kişi olmasını bekliyorum. Ama kanat transferi iki tane olacaksa birisi bu tarz bir futbolcu olmalı net olarak.
Yönetimin bu işin peşine düşmesi lazım. Dingonun ahırına döndü ortalık. Resmi olmayan şeyler hakkında resmi kanallardan böyle bir açıklama yapılamaz.kendilerini rezil etmekten başla bir şey yapmamışlar yine
Burada Vecino ile birlikte 2021 sonuna kadar sözleşme uzattığını yazmışlar. Haber tarihi 8 Haziran 2021.Brian ocampo haberini görüp size anlatmak için disardayken foruma girdim kıymet bilin sağ ayaklı çift kanatta da oynuyor çok güçlü bir oyuncu önce onu söyleyeyim hızlı ve güçlü birebir de yıkılan güney Amerikalılardan değil flair yanlarına gelirsek yumuşak bilekli bir oyuncu bacak arası atmayı çok seviyor sağ da çizgiye inip orta kesiyor sol da içe kat edip şut atıyor sözleşme bitiş tarihi yanlış bu arada 3 yıl daha uzatmıştı o tarz haberlere inanmayın TM yenilememis bilgilerini fiyatı normal o yüzden eğer gelişmeler artarsa yine yazarım herkese iyi forumlar dilerim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi