Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aralık'a biterse 3-4'e maksimum biter herhalde ama Güney Amerika farklı bir şey.
America da istiyor diyor önceki haberde. Bu kadar ilgi varken ve eleman Milli olmuşken 8 m dolar istenmesi ve bizle adı geçmesi bir bokluk olduğunun göstergesi gibi.

Katiliyorum zaten buna. Video ozelinde konusuyoruz, pas tercih ediyor bu iyi. Sutlarida yerinde. Ama bize oyuncu ekarte edecek, calim ozelligi de olan hizli bir oyuncu gerektigini dusunuyorum. Onyekuru bunu yapabiliyordu cizgiye inip. Bu oyuncunun videoda cizgiye indigi bir goruntu var sadece yanilmiyorsam (biraz ileri sardim izlerken). Bu arada ilgili lig bizim seviyemizin altinda hani. Kademe vs yok defanslarda. Ama sut/pas dusunceleri hosuma gitti. Lakin daha hizli ve calim atan/kadife bilekli bir oyuncu daha iyi olur sanki. Boey bile bundan calimci gibi geldi bana :)
Sen çok ileri sarmışsın renkdaş tekrar baktımda çalımı da var adamın.

Ocak ayında sıkıcı bir transfer dönemi geçirebilmemiz için bu dönemde kalan işi temizlememiz lazım

E8sodATXIAA9q3V

Cicaldau hakkında daha oynamadan olumsuz transfer olacakmış gibi bir hissiyat oluştu bende. 6.5 m euro boşa gitmese.

4-5 mac izleyip gormek lazim daha saglikli yorum yapmak icin. Sahsen benim beklentim 6.5m ederinde olmadigi. Ama bilemeyiz. Gelir catir catir oynar. Sasa Ilic kadar ciksa fark yaratir suan.

Beliktaş yerinde olsam 5 m euro verip Diagne’yi alırım banko 25 gol atar ligde. Terim’in elinde ve taraftar mobingiyle
( bende dahil napalım 13 m euro verdik.) performans veremedi adam.

4-5 mac izleyip gormek lazim daha saglikli yorum yapmak icin. Sahsen benim beklentim 6.5m ederinde olmadigi. Ama bilemeyiz. Gelir catir catir oynar. Sasa Ilic kadar ciksa fark yaratir suan.
Valla Cica yerine Moruntan’ı alsaydık birde Gedson gelseydi daha oturaklı bir takım olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt