Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiktokta bu adamın adı geçiyor.
1628888800111.webp

Feghouliyi gonderemzsek bence kullanilmali, ve Feghoulili kadroda kesinikle Arda, Babel, Akbaba gibi tempodan yoksun oyuncular kullanilmamali.

Feghouli 10 numara yaratici oyuncu olarak kullanilabilir. Etrafinda genc ve dinamik oyuncular olunca sikinti olmaz diye dusunuyorum.

Feghoulili kadro :

Muslera

Sacha - Nelsson - Marcao - PVA

Taylan

Feghouli - Cicaldau

Kerem - Mostafa - Halil

Taylan 3 maç sonra ölür renktaş

Eskiden FMDataba kullanıyordum ama orası artık görsel paylaşmaya izin vermediği için oyun içi profilleri göremiyoruz. Artık şu siteyi kullanıyorum ve ekran görüntülerini de buradan alıyorum;
FMInside

Orada hızı yavaş ama fıfa da hızlı gösterilmiş, garip

Adam eksilttigi bir mac orneklenmemis videoda. Saga sola cekip orta veya sut. Hizli oyuncu buna ok ama bize ekstrasi olan bir isim lazim diye dusunuyorum.
Videodan konuşursak evet hızlı ama Onyekuru gibi sadece hız yok paslar milimetrik renkdaş. Kafaya pas atıyo. Çalım bir iki tane var ama Morutan gibi top cambazı değil. Bence çok iş yapar gibi kesin bilemiyorum tabi.

Cicaldau hakkında daha oynamadan olumsuz transfer olacakmış gibi bir hissiyat oluştu bende. 6.5 m euro boşa gitmese.

Türk kanat yok mu ya, sol ayaklı sağ kanat deyince aklıma tek Halil Akbunar geliyor

Videodan konuşursak evet hızlı ama Onyekuru gibi sadece hız yok paslar milimetrik renkdaş. Kafaya pas atıyo. Çalım bir iki tane var ama Morutan gibi top cambazı değil. Bence çok iş yapar gibi kesin bilemiyorum tabi.

Katiliyorum zaten buna. Video ozelinde konusuyoruz, pas tercih ediyor bu iyi. Sutlarida yerinde. Ama bize oyuncu ekarte edecek, calim ozelligi de olan hizli bir oyuncu gerektigini dusunuyorum. Onyekuru bunu yapabiliyordu cizgiye inip. Bu oyuncunun videoda cizgiye indigi bir goruntu var sadece yanilmiyorsam (biraz ileri sardim izlerken). Bu arada ilgili lig bizim seviyemizin altinda hani. Kademe vs yok defanslarda. Ama sut/pas dusunceleri hosuma gitti. Lakin daha hizli ve calim atan/kadife bilekli bir oyuncu daha iyi olur sanki. Boey bile bundan calimci gibi geldi bana :)

Galatasaray:Muslera-Boey-Nelsson-Marcao-PVA-Taylan-Berkan-Gedson-Cicaldau-Kerem-Momo

fb:Altay-Tisserand-Kim-Szalai-Burak-İrfan-Gustavo-Kolasinac-Pelkas-Mesut-Transfer

jk:Ersin-rosier-denswil-vida-rıdvan-josef-atiba-alex teixeira-ghezzal-kenan-batshuayi

ts:Uğurcan-bruno peres-transfer-vitor hugo-transfer-berat-hamsik-bakasetas-gervinho-nwakaeme-cornelius

kadrolar böyle gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt