- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Tiktokta bu adamın adı geçiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan 3 maç sonra ölür renktaşFeghouliyi gonderemzsek bence kullanilmali, ve Feghoulili kadroda kesinikle Arda, Babel, Akbaba gibi tempodan yoksun oyuncular kullanilmamali.
Feghouli 10 numara yaratici oyuncu olarak kullanilabilir. Etrafinda genc ve dinamik oyuncular olunca sikinti olmaz diye dusunuyorum.
Feghoulili kadro :
Muslera
Sacha - Nelsson - Marcao - PVA
Taylan
Feghouli - Cicaldau
Kerem - Mostafa - Halil
Adamin salladigi Dolar Euro kismindan belli ya, bari habercisin, dogru soyle. Herhalde hepimiz bunlae kadae haberciyiz
Eskiden FMDataba kullanıyordum ama orası artık görsel paylaşmaya izin vermediği için oyun içi profilleri göremiyoruz. Artık şu siteyi kullanıyorum ve ekran görüntülerini de buradan alıyorum;
FMInside ♥
Videodan konuşursak evet hızlı ama Onyekuru gibi sadece hız yok paslar milimetrik renkdaş. Kafaya pas atıyo. Çalım bir iki tane var ama Morutan gibi top cambazı değil. Bence çok iş yapar gibi kesin bilemiyorum tabi.Adam eksilttigi bir mac orneklenmemis videoda. Saga sola cekip orta veya sut. Hizli oyuncu buna ok ama bize ekstrasi olan bir isim lazim diye dusunuyorum.
gazdır oCicaldau hakkında daha oynamadan olumsuz transfer olacakmış gibi bir hissiyat oluştu bende. 6.5 m euro boşa gitmese.
bu işte bir terslik yok mu renktaşCicaldau hakkında daha oynamadan olumsuz transfer olacakmış gibi bir hissiyat oluştu bende. 6.5 m euro boşa gitmese.
Çok saolasınEskiden FMDataba kullanıyordum ama orası artık görsel paylaşmaya izin vermediği için oyun içi profilleri göremiyoruz. Artık şu siteyi kullanıyorum ve ekran görüntülerini de buradan alıyorum;
FMInside ♥
Bir oynasın öncede sonra olumsuz dusunursun renkdasCicaldau hakkında daha oynamadan olumsuz transfer olacakmış gibi bir hissiyat oluştu bende. 6.5 m euro boşa gitmese.
Linç edilmeyeceksem bu yerli kardeşi yedek kulübesinde görmek isterim. (Bknz: yabancı sınırı, bonservissiz oyuncu)
Videodan konuşursak evet hızlı ama Onyekuru gibi sadece hız yok paslar milimetrik renkdaş. Kafaya pas atıyo. Çalım bir iki tane var ama Morutan gibi top cambazı değil. Bence çok iş yapar gibi kesin bilemiyorum tabi.
hazır mısın?Linç edilmeyeceksem bu yerli kardeşi yedek kulübesinde gmrmek isterim.