Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
at şikecilerinin paylaşımı yeni gördüm

pislik ötesi bir camia hadsiz itler

Taylan’ı yine beğenmedim maalesef. Gedson şart. Ve bir orta saha daha rotasyona mutlaka eklenmeli.

Taylan veya Berkan arasından birini seçmeli hoca başka çare yok, ki zaten Cica iyi oynarsa ve Gedson gelirse o senaryo kaçınılmaz.

İkisinin aynı anda sahada olması çok ama çok gereksiz

UEFA'nın aldığı yeni karar en çok bize yarayacak. Gelecek sezon Babel, Feg, Falcao vs. gidince gayet düşük bir maaş bütçesi ortaya çıkacak. Özellikle Bjk büyük sıkıntı yaşayacak bu konuda.

Nelsson umarim acayip lider bir stoperdir ve defansi toprlar. Ne Marcao ne Luyindama gercekten güven veriyor bana.

Asıl soru işareti, devre arasında geldikleri sene, birbirini tanımayan bu iki stoperin kimse bize şans tanımazken bizi şampiyonluğa taşıdığı performanstan, bu duruma nasıl geldikleri bence.
Normalde oynaya oynaya iyiye gitmeleri lazım, çünkü genç diye alındılar. Ayrıca birbirlerini tanıdıkça daha uyumlu olmaları lazım. Ama bu da olmadı. Her geçen gün geri gitti, hem kişisel performansları hem de uyumları.
Çünkü takım adam gibi antrenman yapmıyor.

HY: “Mostafa’nın bonservisinin alınacağını düsünmüyorum.”
o zaman bi ihtimal var hoca halil için mustafayı kurban etmiş.yani elmasa demiş mustafayı almayalım ona vereceğimiz 4 m doları halile ayır.ama o mustafa vallahi terimi utandıracak ben inanıyorum.o çocuk gol üstüne goller atıp penaltılar aldırıp asistler yapacak inşallah.

Evet bugünkü Aziz John Toshack zaferinin ardından transfer bombalarının patlamasını bekliyoruz.

1628799373623.webp

yedek olarak ugurcanı isterim diyen büyük baskan esref reis.

Ceza alaninin 3 metre icinde elle oynadi Sivas’in rakip, hakem serbest vurus verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt