Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.574
- 3.630
- 648
Taylan’ı yine beğenmedim maalesef. Gedson şart. Ve bir orta saha daha rotasyona mutlaka eklenmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip takımlar havada kapar.HY: “Mostafa’nın bonservisinin alınacağını düsünmüyorum.”
Onyekuru'yu almayanlara küfür etmekten yorulmuştum Mostafa'yı almayanlara küfür edeceğiz artık.HY: “Mostafa’nın bonservisinin alınacağını düsünmüyorum.”
Taylan’ı yine beğenmedim maalesef. Gedson şart. Ve bir orta saha daha rotasyona mutlaka eklenmeli.
Nelsson umarim acayip lider bir stoperdir ve defansi toprlar. Ne Marcao ne Luyindama gercekten güven veriyor bana.
Net olarak Berkan baya baya önde Taylan’danTaylan veya Berkan arasından birini seçmeli hoca başka çare yok, ki zaten Cica iyi oynarsa ve Gedson gelirse o senaryo kaçınılmaz.
İkisinin aynı anda sahada olması çok ama çok gereksiz
o zaman bi ihtimal var hoca halil için mustafayı kurban etmiş.yani elmasa demiş mustafayı almayalım ona vereceğimiz 4 m doları halile ayır.ama o mustafa vallahi terimi utandıracak ben inanıyorum.o çocuk gol üstüne goller atıp penaltılar aldırıp asistler yapacak inşallah.HY: “Mostafa’nın bonservisinin alınacağını düsünmüyorum.”
Net olarak Berkan baya baya önde Taylan’dan
Allah rahmet eylesin renktaş.Rahmetli Babam Luyindama'yı da Marcao'yu da beğenmezdi. Ben de ona kızardım. Haklıymış!