Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğanın en büyük eksisi topu tehlike bölgesine sektiriyor o anda da yerde olduğu için boş kaleye tamamlama fırsatı oluşuyor bir de korner de önce ileriye bir adım atıyor sonra geri kaleye dönüyor bu da çok riskli evet çok yetenekli evet çizgi de çok iyi refleksleri sağlam doğru ama bunları gelistiremezse Cenk Gönen olur en fazla

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim kayseriyi 3-0 yendiğimiz maçta da sanırım dediğin hatayı yapmıştı, yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Gurbetçi toplamamiz lazım 2-3 tane pişsinler kenarda

bizim oynadığımız oyunun adı yok biz pas oyunu falan diyoruz da aşırı ağır tempoda bile paslasmiyoruz. Bildiğin tempo yok yani, ismi yok oyunun. hocayla arkaplanda ki herkesle alakası var bunun evet ama kadro acayip gerizekali. Hakaret anlamında demiyorum lütfen uyarı-ban vermeyin. 5-10 metreye pas atamiyor adam bildiğin. Bunun pasör olup olmamasiyla da alakası yok. Adamın beyni öyle şeyler yaşıyor ki top ayağına geldiği zaman, ayağında dinamit varmış gibi hareket ediyorlar. Yeteneksizlik, beceriksizlik, taktiksizlik, antrenmansizlik falan hepsi bir kenara. Çok büyük bir akıl tutulması var takımda, sahaya beyinlerini bırakıp çıktıkları çok açık. Sahaya tanklar, uçaklar inse bunlar yine öküzün trene baktığı gibi çimlere bakmaya devam eder. Çok kötü çok. Her oyuncu için demiyorum %70-80i böyle malesef yeni transferler dışında

Muric Hibernian karşısında son maçına çıktı
Kaynaklarımıza göre kariyerine Al Ain'de devam edecek
Anlaşma neredeyse tamamlandı, Muric sezon başına 1.4 m euro kazanacak , transfer ücreti € 1.0m.

Rumen piyasasina girdiginiz zaman bu is böyledir,bize yazmadiklari oyuncu kalmadi pazarlamaya calisiyorlar bir sekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt