Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 orta saha transferi takımın çehresini değiştirir gibi duruyor.

Morutan ile Gedson olsa keşke

Aslında bokladığımız kadar kötü bir takım oluşturulmuyor, ama bunların birbirine alışması lazım.

Birde hocanın tabi sistemi oturtması lazım, senelerdir sistem bekliyoruz kendisinden.

Abi hala aklım keremde yaw çocuk dün cidden büyük topçu gibi oynadı..Hataları elbet var ama daha 1 sene önce 3. Ligde olup bizde 3-4 ay yarım yamalak oynayan birine göre müthiş ozguvenliydi.. Safi top süren bir adam olmaması büyük avantaj cagneye attırdığı gol Boeyi aradan kaçırdığı pas cidden çok klasti.. Geçen yıl da bunun örnekleri sundu zaman zaman..
Bir de eskiye göre topla daha fazla buluşup daha az top kaybı yapıyor gibi geldi oransal olarak..
İnşallah ayakları yere basar ben oldum havasina girmez bolca çalışması lazım..

Bizim kadromuz uzun vaadede daha iyi yerlere gelecektir ama eğer Jimnastik Kulübü Batshuayi'yi de alırsa net önümüze geçiyor.

Larin zaten çok formda bi sezon geçirmişti ve kanatta oynamaya alıştı. Ghezzal performansını sürdürürse yine büyük katkı verir. Teixeira balon çıkabilir ama biraz katkı verirse yeterli olur. Batshuayi yine süper ligin çok üzerinde. Vidayla Rosierle Souzayla evet çok yaşlılar ama yarın maç olsa önümüzde favori çıkarlar.

O yüzden bu sezon için çok gazlanmadan beklentileri düşük tutmak lazım. 23-24 yaş ortalamasıyla oynayacağız, önemli olan sezon içinde gelişim gösterebilmemiz.

🦅
Yolarız o karganın tüylerini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

khas-logo-new.webp

Maalesef. Kaynak Radyospor. Üzgünüm arkadaşlar.

Abi hala aklım keremde yaw çocuk dün cidden büyük topçu gibi oynadı..Hataları elbet var ama daha 1 sene önce 3. Ligde olup bizde 3-4 ay yarım yamalak oynayan birine göre müthiş ozguvenliydi.. Safi top süren bir adam olmaması büyük avantaj cagneye attırdığı gol Boeyi aradan kaçırdığı pas cidden çok klasti.. Geçen yıl da bunun örnekleri sundu zaman zaman..
Bir de eskiye göre topla daha fazla buluşup daha az top kaybı yapıyor gibi geldi oransal olarak..
İnşallah ayakları yere basar ben oldum havasina girmez bolca çalışması lazım..
Yabancı biri olsa ve transfer listemizde yer alsa skills videolarını izlesek nasıl yorumlar çıkar tahmin edebiliyorsundur, değerini bilmek lazım.

Maaş ne kadar istiyor bonservisi 1 e düşmüş , ben çok beğenmiştim tam kanat forvet

1.5 milyon euro sanırım, tutmama ihtimali yüksek olduğu için riskli bir bedel olur.
Performans bazlı sözleşmeyle anca.

ya bu Futbol Arşiv sayfası hep aynı şeyi yapıyor. Görmüyor musun orada kocaman Radyospor yazısını. Yanlış çevirileri bir, Türk medyasından alınma haberleri bomba haber gibi yansıtması 2. Hep aynı şeyi yapıyor 10 haberinden biri güvenilir.

Ogulcan olayi cozulmedi mi hala

Lisansi cikmazsa 1 sene oynayamayacak mi bu herif gencecik yaşta

Dün bu teklifi kulübe yakın isimler de youtube yayınlarında doğrulamıştı.
Demek istediğim haber kaynağı Türkiye zaten. Doğruluğu yanlışlığı benim bildiğim bir şey değil. Portekiz kaynaklı bir haber olsaydı daha inandırıcı olurdu ama. Kulübe yakın isimlere bile güvenemiyorum ben.

Robert Muric ilginç bi transfer olabilirdi ama biz olmayınca Al Ain'e gitmesi tat kaçırıyor. daha 25 yaşındasın Avrupa sahnesine geri dönmeyi istemen lazım.

Muhabirlerin haber alamayıp dün yayın yapanların (Tansel-Erinç) haber aldığı sağ kanat kim acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt