Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl rossier ve ghezzal bir şekilde bjk formasi giydiyse gedson da bizim formamızı giyecektir..
Gedsonin bizdeki oyunu bizim gibi alt seviye bir lig için çok değerliydi üstelik toplasan iyi olduğu dönem 1-2 aydır..Bence çoğu kulübun dikkatini çekmemiştir performansı Avrupa yüzü de görmedik benficanin pek bir seçeneği yok...
Asıl patlamayi bu sezon yapacağını düşünüyorum bu yıl da opsiyonsuz kiralarsak seneye almamız imkansız olur..

Gedsonu alıp Feghouliyi kazanıcaz diyip sağ kanat almamak olacak iş değil
Fegh zaten merkez oynuyor artık
Cicaldauya yardımcı hücümda rol alacak bir adam kesinlikle şart
Gedson ayrı bir dava takımı yukarı taşır

Ogulcan olayi cozulmedi mi hala

Lisansi cikmazsa 1 sene oynayamayacak mi bu herif gencecik yaşta
Kariyeri icin oynamasını isterim tabi ki hele bu genç yaşta böyle birşey kimsenin başına gelmesin ama bizim için kayıp değil o ayrı…
Bize seviye atlatacak topçu değil sonuçta zaten neden transfer edildiğini hala anlamış değilim Rize’de zor oynayan birinden bahsediyoruz…

İşi şansa bırakmazlar bence istenen bütün bölgelere transfer yapılacaktır.

Kariyeri icin oynamasını isterim tabi ki hele bu genç yaşta böyle birşey kimsenin başına gelmesin ama bizim için kayıp değil o ayrı…
Bize seviye atlatacak topçu değil sonuçta zaten neden transfer edildiğini hala anlamış değilim Rize’de zor oynayan birinden bahsediyoruz…
Oğulcan kadroda olabilecek kalitede bir oyuncu bence.

Bence forvette etkili olabiliyor. Arkasındakilerle pas alışverişlerinde ve atılan ara paslara hareketlenip gol bulmada fena değil.

Akşamki mesajlarda okudum, Gurpegi mi ne yazmış diyorlar
Herkes tahmin yürütüyor ama bir iki maçla planların değişeceğini sanmıyorum, Feghouli gitmeye yanaşmadığı için muhtemelen ne performans alırsak kardır mantığıyla hareket edeceğiz ama yerine transfer yapılacaktır bu yola girilmişken.

Gedson ve Dennis Man gelsin ben kabulüm.

Halil de gelirse tadından yenmez ama satalım artık bi şeyler

Rtaş öyle deme ya bu sezon 50’ye yakin mac yapacagiz belki daha fazla
Ayda 6-6.5 maça tekabul ediyor
Hemen hemen 4-5 günde bir maç demek
Genis kadro onemli ogulcan lazim bize bence

Benim anladığım feghouli kalacak değil, oynarkende değişiklikler olur dedi hemen ardından, gidene kadar niye oynatmayayım anladım ben. Ayrıca dürüst olalım aidiyeti olan feg yazılanları donunda sallar sağ kanatta da merkezde de. Ama bizle hikayesi bitti bencede.

Herkes tahmin yürütüyor ama bir iki maçla planların değişeceğini sanmıyorum, Feghouli gitmeye yanaşmadığı için muhtemelen ne performans alırsak kardır mantığıyla hareket edeceğiz ama yerine transfer yapılacaktır bu yola girilmişken.
gedson,halil, sağ kanat ile bitirilebilir transfer
Takım içi rekabet de oluşur bu şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt