Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut orta sahayı beğenenler sezon içinde fazlasıyla dert yanacak bu konudan. Gedson çok çok kritik. Ama bize 1 adet daha orta saha sezon geneli için elzem. Kerem dışında da yedekten girebilecek kanat oyuncuları Barış Alper ve Emre Kılınç. Bana göre Emre de kanat yerine sol-sağ iç oynadığı zamanlar daha iyi.

Diagne Falcao Feghouli Omar Sekidika Ozornwofor gittiği takdirde 10 yabancıya düşüyoruz. 4 yabancı hakkımız var. 2 orta saha 2 kanat + Halil transfer sezonunu mutlu tamamlatır bana.

Gedson ve gelicek diğer orta saha ile birlikte nasıl orta saha kurucaz çok merak ediyorum
Taylan-Berkan-Gedson-Cica mesela burdan kimi kesicez şunu düşünmek bile mutlu ediyor beni artık sonunda alternatifi olan iyi bir kadro yolundayız

Kabaca bir hesap yapalım

546 milyon tl %25 sapma dahil limitimiz var. O da 54 milyon Euro yapıyor.

Bu giderin içine futbolla ilgili her şey dahil diye biliyorum. Menajer parasından tutun yardımcı hocaların parasına kadar.

Maaş bütçesi 40 milyon euro dersek, Bonservisleri de sözleşme başına olacak şekilede bölersek (20 milyon harcadık hepsi 5 yıllık sözleşmeler 20/5 = 5 oluyor)

45 eder. Bonuslarla menajer ücretleriyle 50-52 olsa. Fatih hoca falan da alıyor para. Limiti şu an bile aşmış gözüküyoruz.

Falcao/Babel/Diagne'den çıkamadığımız sürece yeni hamle de zor. Feghouli'yi saymadım belli ki gitmediği için oyuncuyu kazanmaya çalışma dönemi başlamış.

morrr.webp

Dün gece morutan ile ilgili şu hesapla biraz konustuk. O bile bekle dıyor.

Dün ki maç olsun bir önceki maç olsun Berkan ile Taylan yan yana ikili oynadıklarında çok daha rahat oynadıklarını takımıda rahatlattığını gördük buraya daha Gedson gelicek Aytaç'ta var
Bence Gedson harici bir orta saha alırsak profil olarak daha ofansif skorer birinin olmasından yanayım ben sadece Cica ve sağ açıktan yada Kerem'den bunu beklemek fazla olur

Gedson ve gelicek diğer orta saha ile birlikte nasıl orta saha kurucaz çok merak ediyorum
Taylan-Berkan-Gedson-Cica mesela burdan kimi kesicez şunu düşünmek bile mutlu ediyor beni artık sonunda alternatifi olan iyi bir kadro yolundayız
Olması gereken bu değil mi ? Geçen sene Etebo ve Taylan dışında takımda orta saha yoktu

Kabaca bir hesap yapalım

546 milyon tl %25 sapma dahil limitimiz var. O da 54 milyon Euro yapıyor.

Bu giderin içine futbolla ilgili her şey dahil diye biliyorum. Menajer parasından tutun yardımcı hocaların parasına kadar.

Maaş bütçesi 40 milyon euro dersek, Bonservisleri de sözleşme başına olacak şekilede bölersek (20 milyon harcadık hepsi 5 yıllık sözleşmeler 20/5 = 5 oluyor)

45 eder. Bonuslarla menajer ücretleriyle 50-52 olsa. Fatih hoca falan da alıyor para. Limiti şu an bile aşmış gözüküyoruz.

Falcao/Babel/Diagne'den çıkamadığımız sürece yeni hamle de zor. Feghouli'yi saymadım belli ki gitmediği için oyuncuyu kazanmaya çalışma dönemi başlamış.
Gidecek tek adam Falcao olur. En iyi ihtimal.

Geri beşlinin en az birini yerli yapmazsak ,hücum hattında sıkıntı yaşayacağız. Yerli kaleci veya stp şart.

Dün ki maç olsun bir önceki maç olsun Berkan ile Taylan yan yana ikili oynadıklarında çok daha rahat oynadıklarını takımıda rahatlattığını gördük buraya daha Gedson gelicek Aytaç'ta var
Bence Gedson harici bir orta saha alırsak profil olarak daha ofansif skorer birinin olmasından yanayım ben sadece Cica ve sağ açıktan yada Kerem'den bunu beklemek fazla olur
Bunu göremeyen yalnızca ben miyim ? Dün baz alınacak bir rakip yoktu sahada. Hücumda da öyle ahım şahım bir oyun yoktu 4 gole rağmen. Hayalimdeki ve ligin geneline baktığımızda kilidi açacak orta saha bu değil. İkisinden birisi oynamamalı.

gedson gelmesi yeterli aytaç artık müzmin yedek olur , aytaç beni çok hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.gereksiz bir beklentiye girmişiz resmen.

kesinlike yaratıcı bir kanat oyuncusu gerekiyor sol yada sağ farketmez diğer kanatta kerem oynar , bay ve ogulcan var ayrıca solda emre klıncı görmek isterim ben insiyatif kullanıp formayı kapması gerekiyor emre kılınc bence kerem'den de onyekuru'dan da daha yaratıcı bir hücum oyuncusu ama biz resmen faydalanamıyoruz.başka takımda olsa asist kralı olacak oyuncudan.

ben sağ kanata bir yaratıcı forvet/kanat oyuncusu bekliyorum .

Gedson ve sağ kanat transferi yapılırsa, bizim 3. Yerli oyuncumuz kim olacak? Berkan olacaksa cicaldauya yer kalmıyor. Offf çok saçma bir durum.

Halil Gedson Morutan alabilsek bu takım baska seviyeye cıkar kondisyonumuzu iyi gordum daha da iyi olabiliriz.
Kondisyon rakip takıma karşı belli olur. Koşmayan, kendi sahasında bekleyen, şut çekmek için bile atak yapmayan bir takıma karşı kondisyonun ne kadar iyi olabilir ki? Üstelik Arda Feg Taylan sonradan giren Babel gibi statik oyuncular sahadaydı

Newcastle United is close to signing Carles Perez on from €10m Roma . #NUFC #Roma

(via @tvdellosport)

NUFC kaynakları bu teklifi yalanlamış. Willock’a odaklandıkları için parayı oraya harcayacaklarmış. Paylaşmamın nedeni 10 milyona Perez’i bırakacakmış Roma. Konuşuluyordu, belki bizim listemizdedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt