Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan konusunda Becali’nin son zamanlarda açıklamama yapmaması sebebiyle acaba PvA’da yaptığımız gibi gizlilik anlaşması imzalayıp görüşmelere mi başladık diye düşünmüyor değilim.

Gedson +10 numara fazla luks olur.

Savunma kaleci zaten yabanci . Yerli oyuncu lazim.
Gedson
Berkan
Taylan
Cicaldau
Bunlarin 4ude ilk 11i zorlicak topcular.

Aytac
Emre kilinc
Emre Akbabada alternatif

Bunun yanina ekstra topcu harbi luks olur.

Gedson + morutan + Halil + yedek kaleci bence yeterli olur.
Geçen sene Etebo ve Taylan’la götürmeye çalıştık olmadı. Bu sene bol alternatif olmalı. He Morutan 10’da oynarsa başka. Tabi o zaman sola adam lazım olacak. Kerem sağda daha iyi duruyor. Bu arada Kerem tam sağda oynamadı daha çok sağ içte oynadı. Bize her harükarda 3-4 transfer daha lazım.

gedson gelmesi yeterli aytaç artık müzmin yedek olur , aytaç beni çok hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.gereksiz bir beklentiye girmişiz resmen.

kesinlike yaratıcı bir kanat oyuncusu gerekiyor sol yada sağ farketmez diğer kanatta kerem oynar , bay ve ogulcan var ayrıca solda emre klıncı görmek isterim ben insiyatif kullanıp formayı kapması gerekiyor emre kılınc bence kerem'den de onyekuru'dan da daha yaratıcı bir hücum oyuncusu ama biz resmen faydalanamıyoruz.başka takımda olsa asist kralı olacak oyuncudan.

ben sağ kanata bir yaratıcı forvet/kanat oyuncusu bekliyorum .
Aytaç'tan ne bekliyordunuz bilmiyorum ama bence tek bir hatası yüzünden bu kadar yargılamamak lazım

İlk maçtan gidersek Momo'nun kaçan golünde ortayı açan Aytaç
Kerem'i direğe vurduğu pozisyonda yine ortayı açan mesela Aytaç'tı ben açıkcası Aytaç'tan bunları beklemiyordum beklentinin üstünde ofansif katkı verdi

BAY ve Emre Kılınç'ı bence özellikle Avrupa maçları sonrası bol bol lig maçlarında görürüz
Emre Kılınç yetenekli ama nasıl diim kontra oyunu oynayan takımlara daha yatkın bir isim bence

Aytaç'tan ne bekliyordunuz bilmiyorum ama bence tek bir hatası yüzünden bu kadar yargılamamak lazım

İlk maçtan gidersek Momo'nun kaçan golünde ortayı açan Aytaç
Kerem'i direğe vurduğu pozisyonda yine ortayı açan mesela Aytaç'tı ben açıkcası Aytaç'tan bunları beklemiyordum beklentinin üstünde ofansif katkı verdi

BAY ve Emre Kılınç'ı bence özellikle Avrupa maçları sonrası bol bol lig maçlarında görürüz
Emre Kılınç yetenekli ama nasıl diim kontra oyunu oynayan takımlara daha yatkın bir isim bence
aytaç baskı yediğimizde çok geriye oynuyor çok vasatlaşıyor.

ortalama bir lig maçında zaten yeterli katkı vermesi lazım , o açıdan yerli bir yedek olabilir şu durumda.

Olması gereken aslında çok basit iyi bir yerli kaleci alacaz vs bazı maçlarda yerli kaleciyi oynatıp yabancı hakkımız açılacak böylece,yabancı sınırı hiç olmasa bile Muslera yaşlanıyor artık

Orta sahaya takviye yapılacaktır, Avrupa da var bu sene. Zaten şu an dahi Gedson, Dieng isimleri çıkıyor. Gedson'u zorlarız olmayacak gibiyse Premier ligde kadrolardan artan birini kiralarız en olmadı.

2.5m+Sekidika+ Ozornwafor+Yunus kiralık şeklinde Doğan Alemdar'ı almak lazım

Eldeki ucuz maaşlı çöpleri takasta kullanmayı öğrenmeliyiz.

Kayseriye ver Sekidikayı, ver yerlilerden Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Ali Yavuz, Yunus Akgün vs. gibi adamlardan bazılarını. Yanına 1.5 koy al Doğan'ı. Fener çöplerini vererek sürekli adam alıyor anadoludan. Bir tek biz yapamıyoruz.

Baz alınacak bir rakip yok dediğin ekip senin Ligi'nde sana karşı kapanan çoğu takımdan daha iyi defans yapan daha sert ve fizikli bir takım sadece ofansif olarak zayıflardı

Senin dediğin olaya gelirsek öyle eskisi gibi saldır Allah saldır top oynamıyoruz artık olay da burda pozisyon oyunu pas oyunu oynuyoruz ve bunun için yetenekli akıllı isimler lazım aynı zaman da çok uzun zaman alan idmanlar lazım oyuncuların alışması lazım biraz zaman tanımak lazım takıma ve hocaya ligin 10. Haftasında yeni oyun şablonumuz oynayacağımız oyun sitilini daha rahat görürüz gibi
St. Johnstone bizim ligde küme düşerdi. Bence TR liginde birçok takım St. Johnstone’dan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt