Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldeki ucuz maaşlı çöpleri takasta kullanmayı öğrenmeliyiz.

Kayseriye ver Sekidikayı, ver yerlilerden Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Ali Yavuz, Yunus Akgün vs. gibi adamlardan bazılarını. Yanına 1.5 koy al Doğan'ı. Fener çöplerini vererek sürekli adam alıyor anadoludan. Bir tek biz yapamıyoruz.
adamlar ellerindeki nakite dönüşebilecek bir değeri neden takasta çarçur etsin ki? en fazla dediğin oyuncuları sağa sola kiralayabilirsin maaşları düşükse. ama bir anadolu takımından potansiyelli bir oyuncuyu almak istiyorsan malesef nakdiyat gerekiyor. fb'nin de takas usulü, para vermeden bu tip potansiyelli bir oyuncuyu aldığını görmedim. ya da ben hatırlamıyorum.

Daha E. Akbaba var orta saha alternatifi sıkışırsak Ömer Bayram var şaka bir yana Gedson+Halil+ Sağ kanat yeterli olur bu saatten sonra

Terim geldiğinden beri pek gurbo topçu kovalamadık(Halil gibi bilinen oyuncuları saymıyorum ) 1 2 tane alsaydık keşke

yaw sabahtan beri Gedson icin 10m euro'luk teklif yaptigimiz yaziliyor ciziliyor da zaten 10m euro teklif etmemiş miydik bunlara biz, bunlar 13-14 yapmaya calisiyordu ben mi karistiriyorum acaba

Radja Nainggolan, Royal Antwerp FC ile anlasti.

Başka oyuncunun böyle istatistikleri olsa adı çöpe çıkar.Evet iyi oyuncuda Gedson 10 milyon üstü bonservis neye göre normal geliyor çoğunuza hiç daha önce bonservisle transferi yokken.50 milyonluk çıkış maddesi konunca 12-15 ler ucuz geliyor sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 134503
Talihsiz bir yorum olmuş. İstatistikle kafayı yiyorsunuz. Gedson’un saha içi etkinliği, takıma genel etkisini geçen sezon gördük. Her türlü iyi performans vereceğine eminim.

Başka oyuncunun böyle istatistikleri olsa adı çöpe çıkar.Evet iyi oyuncuda Gedson 10 milyon üstü bonservis neye göre normal geliyor çoğunuza hiç daha önce bonservisle transferi yokken.50 milyonluk çıkış maddesi konunca 12-15 ler ucuz geliyor sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 134503
Adam istatistik kasan tip degil zaten
Ama sana sampiyonluk kazandirir bunu göremiyorsan zaten birak futbol izlemeyi

İdeal oyunumuzun bu olacağını düşünüyorum.

İDEAL 11 2021.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt