Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talihsiz bir yorum olmuş. İstatistikle kafayı yiyorsunuz. Gedson’un saha içi etkinliği, takıma genel etkisini geçen sezon gördük. Her türlü iyi performans vereceğine eminim.
Tam tersi dostum ben istatistiğin her şeyi anlatmadığına inanalardanım.Yorumumda oyuncunun faydalı olamayacağı ile ilgili bir şey yok tam tersi dahada faydalı olabileceğini yazdım.Benim asıl vurgu yapmak istediğim nokta oyuncunun değerini belirlemede Genç ve Portekizli olması P.L ten talep görmesi gibi sebeplerle 15-20 milyonların bir çırpıda kabul ediliyor olmasıydı.

Tek 11 ve tek diziliş yazıp sezon böyle geçer demek doğru değil. İç sahada güçsüz takıma farklı, dış sahada derbide farklı çıkarız. Hepsini yapabilecek kadro zenginliği için geliyor oyuncular.

Ama 11 kurmak aşırı keyifli olduğu için no prob.

14ef4c76ae0bee4f5c7636779d6a9abe1449699.webp

Gittiği için herkesin karalar bağladığı Ribery'nin bizdeki lig istatistiği 14 maç 4 asist. Gol atamamış adam.

önceki sezon da 20 maç 2 gol 3 asist. Sadece istatistiğe bakarsan bu nasıl kanat der geçersin. İzlediğimiz adamda bu kadar rakam kurcalamaya gerek yok gibi.

Gedson'un istatistikleri %70inizin dillediği Beşiktaş'a karşı sağ taraftaki Ghezzal, Rosier, Josef üçlüsünü tokatlamasını da gösteriyor mu?
+

Takımın en çok çalım atanı
En çok dribbling yapanı
En çok top çalanı oldu.

Kilit pasta yine üstlerdeydi.

Bunları ileri geri 90 dk tempo yaparak yaptı. Malatya maçında Sarachi dalağını tutarken Gedson 90+larda adam kovalıyordu.

Son düzenleme:
Gedson'un istatistikleri %70inizin dillediği Beşiktaş'a karşı sağ taraftaki Ghezzal, Rosier, Josef üçlüsünü tokatlamasını da gösteriyor mu?

Gelson ile yazdığımız topçular arasında seviye farkı var, onları tokatlaması normal.
Gedson bizim ligin üstünde bir oyuncu.
10M ye falan verirlerse hemen kapmak lazım.

+

Takımın en çok çalım atanı
En çok dribbling yapanı
En çok top çalanı oldu.

Kilit pasta yine üstlerdeydi.

Bunları ileri geri 90 dk tempo yaparak yaptı. Malatya maçında Sarachi dalağını tutarken Gedson 90+larda adam kovalıyordu.
Bunlar Modricide beğenmez istatistiğe bakarsak

Gittiği için herkesin karalar bağladığı Ribery'nin bizdeki lig istatistiği 14 maç 4 asist. Gol atamamış adam.

önceki sezon da 20 maç 2 gol 3 asist. Sadece istatistiğe bakarsan bu nasıl kanat der geçersin. İzlediğimiz adamda bu kadar rakam kurcalamaya gerek yok gibi.
lig istatistiğidir o. fener'e atmıştı 5-1 yendiğimiz kupa final maçında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt