- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Gedson'un istatistikleri %70inizin dillediği Beşiktaş'a karşı sağ taraftaki Ghezzal, Rosier, Josef üçlüsünü tokatlamasını da gösteriyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersi dostum ben istatistiğin her şeyi anlatmadığına inanalardanım.Yorumumda oyuncunun faydalı olamayacağı ile ilgili bir şey yok tam tersi dahada faydalı olabileceğini yazdım.Benim asıl vurgu yapmak istediğim nokta oyuncunun değerini belirlemede Genç ve Portekizli olması P.L ten talep görmesi gibi sebeplerle 15-20 milyonların bir çırpıda kabul ediliyor olmasıydı.Talihsiz bir yorum olmuş. İstatistikle kafayı yiyorsunuz. Gedson’un saha içi etkinliği, takıma genel etkisini geçen sezon gördük. Her türlü iyi performans vereceğine eminim.
Seriyi Gedsonun alternatifi görüyorsa büyük bir sorun olur ama sanmıyorum.Seri gelırse Gedson olmuyor demektır bence hıc gerek yok serıye
+Gedson'un istatistikleri %70inizin dillediği Beşiktaş'a karşı sağ taraftaki Ghezzal, Rosier, Josef üçlüsünü tokatlamasını da gösteriyor mu?
Bunları devamlı hale getirmeliyiz cogaltmaliyizDün 3.golü 60 saniyede üst üste 20 pas yapıp atmışız.Tam pieroluk gol olmuş.
Bu yorumda tam olarak kastettiğin nedir anlamadım cidden pl'de başarılı olsa bize neden gelsin ?Gedson'a vereceğimiz bonservisin geri dönüşü olmayacak gibi bir his var. PL yaptı, tutunamadı..
Gedson'un istatistikleri %70inizin dillediği Beşiktaş'a karşı sağ taraftaki Ghezzal, Rosier, Josef üçlüsünü tokatlamasını da gösteriyor mu?
Bunlar Modricide beğenmez istatistiğe bakarsak+
Takımın en çok çalım atanı
En çok dribbling yapanı
En çok top çalanı oldu.
Kilit pasta yine üstlerdeydi.
Bunları ileri geri 90 dk tempo yaparak yaptı. Malatya maçında Sarachi dalağını tutarken Gedson 90+larda adam kovalıyordu.
Valla kötü bir akşamdı :/Yalniz o alcak Psv takiminin ve taraftarinin bizi asagilamasi aklimdan cikmiyor. Dilerim yeni kadromuzun oyunu oturdugunda tekrar karsilasiriz bir platformda ve intikami aliriz.
Solda Tasdemir sağ da Alpaslan dan biri olurGedson ve sağ kanat transferi yapılırsa, bizim 3. Yerli oyuncumuz kim olacak? Berkan olacaksa cicaldauya yer kalmıyor. Offf çok saçma bir durum.
lig istatistiğidir o. fener'e atmıştı 5-1 yendiğimiz kupa final maçında.Gittiği için herkesin karalar bağladığı Ribery'nin bizdeki lig istatistiği 14 maç 4 asist. Gol atamamış adam.
önceki sezon da 20 maç 2 gol 3 asist. Sadece istatistiğe bakarsan bu nasıl kanat der geçersin. İzlediğimiz adamda bu kadar rakam kurcalamaya gerek yok gibi.
Skor olarak daha agir maglubiyetlere sahit olduk ancak o geceki kadar ezildigimizi ve asagilandigimizi ben sahsen hic hatirlamiyorum.Valla kötü bir akşamdı :/