Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skor olarak daha agir maglubiyetlere sahit olduk ancak o geceki kadar ezildigimizi ve asagilandigimizi ben sahsen hic hatirlamiyorum.

psg deplasmanı berbattı sanırım lemina psg li oyunculara ayıp ediyorsunuz diye sitem felan etmiş dendi ve o andan itibaren adamlar kesti gol atmayı ,yoksa emin olun 9-10 atarlardı şakasız.psv ye gol attık ve o performanslarının yüzde 70 i musleranın hatalarıyla takımında psv ye göre hazır olmamasıyla çöküntüye sebebiyet verdi.psv aynı oyunu mitjyland mıdır nedir oynadı 3 golden fazla atamadı mesela.biz 3 golü sadece musleradan yedik.bi tanede akbil stadında yedik bi tanede jonhsondan yedik.musli gerçekten çok kötü performans gösterdi.

İlk onbire 3 tane yerli koyun transferleri kadroya o şekilde yerleştirin.
Şu anda Gedson 'un gelmediği durumda => Berkan & Taylan ve Kerem
Eğer Gedson gelirse => Berkan veya Taylan 'dan biri & Kerem ve Emre Kılınç veya gelirse Halil

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Taylan-Berkan
Kerem-Cicaldau-Transfer
Mohamed

Mohamed
Boey-Nelsson-Marcao-PvA
Taylan-Gedson
Kerem-Cicaldau-E.Kılınç
Mohamed

Nando

Boey
Yedlin

Nelsson
Marcao
Luyi

Pva

Gedson
Cicaldau
Seri

Fegh
Kanat
Babel

mo
Diagne

15 oluyor. Ya seri ya da ekstra kanat olmayacak. Luyi gidecegini sanmam

Rengim Gedson asist ve golle değil oyun içi katkısı ile değerlendirilmeli. Hani kahvehane ağzı ile tek başına orta sahayı çekip ceviriyor denebilir. Gol ya da asist ile değerlendirme ,oyun yapısı da göz önüne alınarak, Gedson'a haksızlık olur.
Belliki meramımı tam anlatamamışım dostum.Gedsonu asist ve golle değil oyun içi katkısı ile değerlendirenler beğenmediği hoşlanmadığı oyuncu olunca bu istatistikleri öne sürebiliyorlar.Ben çifte standarda vurgu yapmaya çalıştım.

Fegin gol atması kanat transferini nasıl rafa kaldırıyor,os oynuyo zaten oynarsa kanat değil,kanat kendisini bırakalı min 2 sene oldu

Burağın gitmesini istiyoruz dediği,oynamayan,oynatmadığımız adam hiçte iyi oynamadığı bir maçta gol atınca,kadronun en önemli eksiği olan kanat transferi iptal oluyo öylemi

Abi hadi ya

belki çok iddialı gelebilir bazılarına ama bana göre gedson renato sanchesden iyi oyuncu

gedsonun babele asisti onun seri gibi oyun görüşünün ve özellikle ayağının çok temiz olduğunun göstergesidir bence.gedsonla geridende çok güzel atak yapabiliriz.yani cicaldauya sadece bağlı kalmamalı gs gibi büyük bi takım.3-4 tane oyun yönlendirebilecek oyuncu lazım.ikisi mutlaka orta saha biri stoper biride bek oyuncusu olmalı.

bahsedilene göre pva da o özellik var ,marcao bu ara mıçıyor normalde ondada var nelsonda var diye yazıldığını gördüm yanlış hatırlamıyorsam cicaldauda var gelirse gedsonda var ,berkandada var gibi.seri gelirse onda zaten özelliği o.

belki çok iddialı gelebilir bazılarına ama bana göre gedson renato sanchesden iyi oyuncu
Tamamen patlama yapmayla alakali bir durum mesela Gedson Tottenham da bekleneni verseydi bugun manchester felan konusulurdu adamin patlama yapmamis haline 15 milyon euro istiyorlar degersizlestirmiyorlar renato sanches bayern de yapamadi cikisi lille de yapti biz gedsonu alirsak zaman icerisinde portekiz milli havuzunda olacagi belli bir adam

Dün maç 11ini görünce çok kızmıştım.
Üzerinden bir gece uyuyunca (ve muhtemelen sonucun olumlu olması ile) farklı bakıyorum.
Arda konusunda maalesef hala aynı noktadayım.
Kadroda olmasın, oynamasın, oyuna girmesin.
Diagne ve Feghouli' den gram beklentim yok.
Ancak diğer kulüplere "adamlar oyuncusunu çöp etmiyor, ne güzel pazarlıyor" diye gıpta ederken dün yapılmak istenen de aynen buydu bence.
Risk miydi? Evet, ama tuttu.
Bırak pazarlamayı bizim bazı taraftarlarda bile "ya gitmiyorlarsa bari faydalanalım" bakışı oluştu bu ikisi için.

Bu da daha rahat alıcı bulabileceklerini gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt