Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Bari gedsonu alın sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor olarak daha agir maglubiyetlere sahit olduk ancak o geceki kadar ezildigimizi ve asagilandigimizi ben sahsen hic hatirlamiyorum.
Şu anda Gedson 'un gelmediği durumda => Berkan & Taylan ve Keremİlk onbire 3 tane yerli koyun transferleri kadroya o şekilde yerleştirin.
çok karakterli adam najingolan şöyle 28 yaşında falan bize gelseydi efsanemiz olurdu kesin.Ülkesine dönmek istedi cüzi bedel de alsa.
Belliki meramımı tam anlatamamışım dostum.Gedsonu asist ve golle değil oyun içi katkısı ile değerlendirenler beğenmediği hoşlanmadığı oyuncu olunca bu istatistikleri öne sürebiliyorlar.Ben çifte standarda vurgu yapmaya çalıştım.Rengim Gedson asist ve golle değil oyun içi katkısı ile değerlendirilmeli. Hani kahvehane ağzı ile tek başına orta sahayı çekip ceviriyor denebilir. Gol ya da asist ile değerlendirme ,oyun yapısı da göz önüne alınarak, Gedson'a haksızlık olur.
Tamamen patlama yapmayla alakali bir durum mesela Gedson Tottenham da bekleneni verseydi bugun manchester felan konusulurdu adamin patlama yapmamis haline 15 milyon euro istiyorlar degersizlestirmiyorlar renato sanches bayern de yapamadi cikisi lille de yapti biz gedsonu alirsak zaman icerisinde portekiz milli havuzunda olacagi belli bir adambelki çok iddialı gelebilir bazılarına ama bana göre gedson renato sanchesden iyi oyuncu
Ali ve AcunAli koç mu toplamış hepsini
Bu ne sacmalik ya biz niye yapmiyoruz boyle seyler