Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.310
- 14.050
- 1.498
Bize pozisyon kovalayan değil pozisyon üreten forvet lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sadece 1 gol attı.Yemın ederım bazen aynı macı mı ızledık dıye dusunuyorum forumla
Çok fark etmiyor. Dünkü takım 15. torbaya falan girer. Ikına sıkına tur atladık.galiba hata yapmisim süprizler olmasa büyük ihtimal 4. torbadan katiliyoruz
Neden?300 bin euro alıyor orada.Gedson gelmeyecekse bu paraya olabilir diyeceğim ama bu 1 milyon altı maaşıda kabul etmez şimdi.
O paraya oynamıyordur renkdaş başında 1 vardır onun. Sekidika mı bu.Neden?300 bin euro alıyor orada.
Kimden bahsediyorsunuz profesor#10daşNeden?300 bin euro alıyor orada.
Gedson mu? 400 bin mi ne aliyormusO paraya oynamıyordur renkdaş başında 1 vardır onun. Sekidika mı bu.
Benfica maaş konusunda çok dikkatli bir takım, yıldızına veriyor o paralarıO paraya oynamıyordur renkdaş başında 1 vardır onun. Sekidika mı bu.
Gedson.Kimden bahsediyorsunuz profesor#10daş
Ben Seri'den bahsediyordum. Gedson yeterki gelsin istersen 1 milyon alsın. O gelmeyecekse diye arayıştayım renkdaş. Birde Doruk beğeniyor diye aklıma geleni yazıyom.Gedson mu? 400 bin mi ne aliyormus
Haftalık 9000 alıyormuş 468 ediyorGedson.