Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonda herkes bonservis konuşuyor ama esas sıkıntı jorge jesusunun bırakmak istememesi degilmi ?

Az evvel Galatasaray'ın rahmetli başkanının mezarına da geldik. Burada ona da duamızı ettik. Bizler sadece sahada rakip olduğumuzu, saha dışında birbirimize en az onlar kadar, onların birbirine saygı duyduğu kadar duymamız gerektiğini bilerek sporu takip etmeli ve içinde olmalıyız

bjk başkanı krater surat

pislik herif

ne masal anlatıyon adi
Krater surat 😂

Luyide biraz daha ısrar etmeliyiz düzelecek diyeceğim ama Nelson geldi o iş yattı. Umarım sözleşme yenilerizde bedavaya gitmez. Sakatlığına kadar takımdaki en beğendiğim adamdı bu kadar çabuk harcanması çok üzücü.
Luyi olsun Nelson olsun fark etmez, yeterki dikine oynamayi denesinler.

Dün Luyi ve van Aarnold da bunun faydalarini gördük.

Boey zaten hep illeriyi düsünüyor.

Hocanın Ciguli açıklamaları sonrası ve twitterda bazı hesaplar Gedson mu playmaker kanat mı diye sormasından yola çıkarak muhtemelen Gedson'u alıp transfer sezonunu kapatacağız.

Playmaker kanata sanırım paramız yok veya limit yetmiyor tam bilmiyorum ama anladığım Gedson son hamle olacak.
Halil ve kaleci de alırız hocam belki

Doruk like atana kadar çıkış yapıyorum.

En önemli transfer kanat olur, oyunumuz ona göre ya keyif verici olur yada alinmayinca verem edici olur.

Arkadaşlar Digitürk üyeliği sizde ne kadar beni aradılar 134 TL fiyat verdiler 13 ay

Az evvel Galatasaray'ın rahmetli başkanının mezarına da geldik. Burada ona da duamızı ettik. Bizler sadece sahada rakip olduğumuzu, saha dışında birbirimize en az onlar kadar, onların birbirine saygı duyduğu kadar duymamız gerektiğini bilerek sporu takip etmeli ve içinde olmalıyız

bjk başkanı krater surat

pislik herif

ne masal anlatıyon adi
Bu adam tr’nin ilk yüz ameliyatı olan adam mı suratı bi değişik

1628855712996.webp

Kasımpaşaya uçakla gitmesek olmaz mı çok zor olucak çünkü.:LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt