Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegh' i fazla bir sene daha tutarız kadroda sonra sözleşmesi bitiyor kurtuluyoruz. Adamın elinde dehşetül vahşet bir sözleşme var, gitmiyor, gönderemiyoruz, kimse o ücreti vermiyor(vermez de)

Tam derslik bir transfer örneği Feghouli, Falcao ve Babel... inşallah türünün son örekleri olurlar, bu tarz transferler.

ikinci ve ücüncü golde gol pasindan önce Luyindama topu dikine illeriye kereme oynuyor. bence bu cok önemli.

ücüncü golde oyuncularin 100de 90i o topu kaleciye oynardi.

ilk golde aanhold topu kapar kapmaz illeriye onadi.

sirf orta sahanin top cevirmesiyle cok zor posisyon yakaliyoruz.
Dünkü maçın özeti bu dikine oyun,pas tercihi ve pas becerisi... Üzerine de özgüven!İlk golde Van Anhold, ikinci golde Berkan, üçüncü golde de Lyundama dikine hızlı pas verip atağı başlattı.Bunun üzerine yoğunlaşan bir takım olmalıyız, düşük tempoda pas oyunu oyuncuları hem hataya zorluyor hem de özgüveni aşağıya çekiyor.

kış gelince yine kış uykusuna yatar dombili. buna güvenip takımın bir sezonunu riske atana akıl fikir diliyorum.
Bana kalsa maaşının tamamını da verir feshederim, hiç değilse bonuslardan kurtuluruz. O adamın yattığını gören çalışmaz. Florya'da 1 dk tutmamak gerekir. Yine de kurtarabileceğimizi kurtarmalıyız. Maaşının yarısına falan ikna etmek gerekir.

Pazartesi maçtan sonra bilgi alırız transfer için, o arada birşey çıkmaz gibi duruyor. Şu cicaldauyu bir izleyelim çok iyi çıkar umarım.

Birkaç gün içinde "Gedson gitmek istiyor" haberi gelecek. Ve iyi bir sebeple.
Taarabt ve Pizzi oynuyor ve hiçbir geliri yok ve sezon öncesi görüldüğü gibi formda ve pantolon giymiyor.

20M€ ödüyorlar ve alabiliyorlar. Aksi takdirde emmesine izin verin ve emmeye devam edin

🥴

Taarabt ve Pizzi oynuyor ve hiçbir geliri yok ve sezon öncesi görüldüğü gibi formda ve pantolon giymiyor.

20M€ ödüyorlar ve alabiliyorlar. Aksi takdirde emmesine izin verin ve emmeye devam edin

🥴
Emeceğiz.

Bana kalsa maaşının tamamını da verir feshederim, hiç değilse bonuslardan kurtuluruz. O adamın yattığını gören çalışmaz. Florya'da 1 dk tutmamak gerekir. Yine de kurtarabileceğimizi kurtarmalıyız. Maaşının yarısına falan ikna etmek gerekir.
gönderemiyorlarsa bile ona göre kadro kuracak kadar salak değilizdir umarım. kaliteli bi kanat şart. feghouli en fazla yedekte durmalı

🥴
Emmeli gömmeli ayin mi yapiyorlar bu ne?

🥴
ben de translate ettim bikaç mesajı çok enteresan şeyler konuşuluyor çözemedim.

Gedson'u geçtim Florentino'yu kimse istemiyor kadroda. Muhtemelen bir yere gönderecekler onu da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt