- 18 Temmuz 2009
- 82.139
- 240.087
- 5.263
Çift hane üreten santrafor sağlamsa zor bence.Abi, büyük ihtimalle oynatır diye düşünüyorum. 20/21 GS + Euro 2020' de marketing yaptı
Sola da adam aldılar, ilk 11 için pek şansı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çift hane üreten santrafor sağlamsa zor bence.Abi, büyük ihtimalle oynatır diye düşünüyorum. 20/21 GS + Euro 2020' de marketing yaptı
Sosta olsun mu üzerine ?Doğan
Gedson
Dieng
Morutan
Halil
Yedek scout forvet
Bunları alın.
Feghouli
Babel
Falcao
Ömer bayram
Diagne
Ozo
Sekidika
Bunları yollayın.
Bizde önümüze bakalım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yok sos olmaz ama üstüne bir çilek gider.Sosta olsun mu üzerine ?
Olsa dükkan senin be.Yok sos olmaz ama üstüne bir çilek gider.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Geçen attığım Japon, dinamizm ve mücadele yönünü de düşünürsek daha uygun.
Long ball kalitesini bilmiyorum gerçi ama @Deniz Kaya bilir muhtemelen.
Fırsat transferi idi bence.
Bence ikisinde gereksiz onlar için Siopis'in yerinde Berat var ve Dorukhan ı aldılar. Efecan'ın yerindeyse Yusuf Sarı, Ömür gibi Türk alternatifler var. Trabzon'a Perez'in sağya çekip adam akıllı bir sol bek ve stoper lazım bence öncelik olarak.ts efecan Karaca ve siopisi istiyormuş
Wp bak lanAkbaba ve beni verirseniz Neymar ya da Mbappe almanız lazım. Sizden ticaret erbabı olmaz.
lopes necidir yeni mi çıktıgedson
halil
lopes
gelsin devam edelim
Omar 'ın 1,350 mil.€ Yedlin 'in 1,150 mil.€ maaşı var senelik. Bu adamların sözleşmelerinden çıkabilsek doğruca Bünyamin Balcı 'ya gidebilirdik bu açılan bütçeyle
Sacha Boey(20) + Bünyamin Balcı(21) başlarına bir iş gelmediği sürece uzuuunca bir süre sağ bek konusunda elimiz çok rahat olurdu
lopes necidir yeni mi çıktı
İstesek alabiliriz gibi duruyor. 26 yaşında, yeni milli takımda oynamaya başlamış ve geçen sene bedelsiz almışlar. Kim bilir, belki bunu da yaza yaza getirirsin abi ha gayret.Morita'nın tekniği de fena değil, tekte oynaması ve oyun görüşü çok iyi, adam da kovalıyor.
Portekiz'de oynuyor bu arada.
emre kılınçla kafa kafaya takası kabul ederlerBünyanim balcı çok mantıklı hamle olur.
Ayrıca kadroda takasta kullanılacak oyuncularda var. Değerlendirmek lazım.
telefonu açabilirsem bakiimWp bak lan
Bence aytaçı alpaslanı falan vermek lazım.emre kılınçla kafa kafaya takası kabul ederler